![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
עדכון קארטינג!!!
אומנם אין מינימום של אנשים אך בכל זאת אנחנו הולכים לקארטינג. קבענו בשעה 10:45 בבוקר להגיע לקניון הגדול בפ"ת ושם נעשה ככל הנראה מקצה או שניים של "מיני ליגה". מחיר 75 ש"ח לראש שיספקו 10 דק' נהיגה + 12 הקפות של תחרות עם מנצח ומדליה. מי שרוצה מוזמן, גם ללא תאום מראש! נכון לרגע זה אישרו לקארטינג: גדעון, שחרון, יוסי, ארז, צביקה, רענן. לאחר מכן נמשיך לאיקאה, נאסוף בשעה 13:30 את החבר'ה שימתינו שם ונמשיך לאלכסנדר. אני מבקש, מכל מי שמגיע למפגש המנגול להביא איתו משהו ולעדכן בשרשור הזה. עדיין חסרים כלים חד פעמיים (אני אביא קצת) זאת הרשימה המעודכנת: . רענן - מנגל + פחמים + 1 ק"ג חזה עוף בתיבול הבית + מצות. 2.שחרון-סלטים. חומוס וכ"ו 3.עידן - שתיה קלה - 2 קולה , 1 ד.קולה , 1 נסטי , 3 מים מינרלים + כוסות חד פעמי. 4.יוסי - 2 שתיה קלה , 1 קילו קבב תוצרת בית, נרגילה , ערכת קפה. 5. שחף - נרגילה. 6.ערן - 3 קילו סטקים אנטריקוט. 7. 8. 9. 10. נתראה מחר.
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 03-04-10 ב 21:43. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
אם אני אסיים מוקדם את העבודה אני אקפוץ לנחל להגיד שלום.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
מגיע לקארטינג מחר - ומביא כלים חד-פעמיים ( צלחות, סכו"ם, וכוסות ) ל 15 איש יספיק? או שצריך יותר?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
|
אם יש לך קצת יותר תביא, מקסימום תקח את מה שישאר חזרה. אני אביא גם קצת ממה שאמצא בבית.
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו פייר 1000
|
לצערי עקב משהו משפחתי שצץ לא אוכל להגיע.
סליחה ונתראה במפגש הקרוב.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
אחלה מפגש ואחלה בשר , נרגילה פינוק .
תודה לכולם. תמונות ?
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
מנהל
|
רק עכשיו אני מתפנה לכתוב סיכום של המפגש.
אכן היה אחלה מפגש אך ההיענות היתה נמוכה. אני זוכר שלפני כחודשיים הפורום געש וקצף וכולם רצו מפגש אך בתכלס, היינו קומץ קטן שעשה חיים. את הבוקר התחלנו בקארטינג, למרות שלא הרמנו מינימום הצלחנו להתייצב 9 אנשים ובסופו של דבר קיבלנו את הדיל של "אלוף האלופים" שתוכנן מראש אך לא התרומם. יצאנו למקצה חימום ולאחר מכן למקצה מדידת זמנים. מקצה המדידה היה בעצם מקצה קדם מרוץ שמטרתו היתה לקבוע מה יהיה סדר הרכבים בזינוק. לאחר מכן יצאנו להפסקה של חצי שעה מנוחה, ארטיק וצפייה בסיום מרוץ פורמולה1 שהיה על הצג. לאחר התרעננות חזרנו למסלול למרוץ ע"פ הספר. כולם הסתדרו על הפול פוזישיין, הדגל הונף ויצאנו לדרך. עקיפות, נגיעות קטנות בזנב, החלקות ושאר בלבולי קשקוש מוטוריים הניבו מרוץ מעולה ואחלה חוויה שנתנה טעם של עוד. הנהגים הטובים סומנו להמשך הדרך למרוץ המועדונים הבא. ![]() מהקארטינג המשכנו חלקינו לעבר נחל אלכסנדר שם פגשנו את שאר החברים להמשך מפגש וביצוע על האש שהיה לא רע. קצת יותר מדי לימון בחזה העוף אבל בקטנה. תודה לכל מי שהגיע.
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט קופה 16V
|
אומנם אין מינימום של אנשים אך בכל זאת אנחנו הולכים לקארטינג.
קבענו בשעה 10:45 בבוקר להגיע לקניון הגדול בפ"ת ושם נעשה ככל הנראה מקצה או שניים של "מיני ליגה". מחיר 75 ש"ח לראש שיספקו 10 דק' נהיגה + 12 הקפות של תחרות עם מנצח ומדליה. מי שרוצה מוזמן, גם ללא תאום מראש! נכון לרגע זה אישרו לקארטינג: 1. גדעון 2. שחרון 3. יוסי 4. ארז 5. צביקה 6. רענן 7. גיתי |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
נכון לרגע זה אישרו לקארטינג:
1. גדעון 2. שחרון 3. יוסי 4. ארז 5. צביקה 6. רענן 7. גיתי 8. גיא |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון פיאט, 23.10.09, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 71 | 26-10-09 23:58 |
| מפגש מועדון פיאט, 18.5.07, איקאה | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 7 | 23-02-09 21:29 |
| מפגש מועדון פיאט, 12.9.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 89 | 16-09-08 16:19 |
| מפגש מועדון פיאט, 22.2.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 81 | 22-02-08 09:48 |
| מפגש מועדון פיאט - 25.11.05 | מועדון פיאט ישראל | 27 | 25-11-05 18:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד