![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבה - טכני טכני - דגמי בראבה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
כל מה שאמרו לך באמת יכול להיות. כדי לבדוק מה בדיוק נדרש להוריד חגורה ולבצע בדיקות, בשביל בדיקות אלה צריך לשלם, אם אתה היית מוסכניק, לא נראה לי שהיית עובד בחינם.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: Brava
|
אם הייתי מוסכניק לא הייתי עובד חלטורה
אז קרה שנקרעה לי רצועה , הכל היה תקין עם הרצועה הישנה.. אחרי שהחליפו לי.. רעשים , בלאגן.. למה? אני משלם אני רוצה ביצועים!! חתיכת גומי 100 שקל ועבודה של חצי שעה שמתוכם הוא מטייל בין 10 רכבים אני צריך לשלם לו 100 שקל תודו שהמוסכים בארץ פשוט קטסטרופה אם בארץ היו יודעים לטפל בפיאט , אז פיאט לא הייתה מקבלת תסטיגמה שהדביקו עליה. וזה לא רק מוסכים זה בכללי אחריות של בן אדם.. אני למשל עובד באלמור חשמל אני מרכיב לוחות חשמל ואני יודע שטעות שלי יכולה לגרום למוות של בן אדם.. אז אם אותו מוסכניק שם לי רצועה שלא מתאימה ובאמצע הדרך היא מחליקה / נקרעת /כל דבר אחר אני פשוט יכול להרוג מישהו בגלל רשלנות של מוסכים הנה בקשה קרה לי מקרה שאני יוצא ממוסך אחרי טיפול של 2200 שקל!! אני מתחיל לנסוע והברגים בגלגל לא מהודקים בכלל!!! ועזוב תנכנס למוסך הם לא בודקים מעבר למה שאתה מבקש הוא מעלה תאוטו הוא לא יגיד לך תשמע המשולשים שלך לא תקינים צריך להחליף אותם הוא מסתכל תכללססס על מה שאתה צריך ואל תגידו , אז תעשה טיפולים במוסך מורשה .. אני לא יכול להרשות לעצמי אני לא מליונר אני כולה סטודנט.. זאת הדעה שלי אתם לא חייבים להסכים איתי.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
90% מהעבודה זה לאתר את התקלה. בשביל זה אתם משלמים. נ.ב... מי שרוצה לשלם רק על הפיתרון שיצור קשר אצלנו לא גובים על איתור תקלה.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
נכון אלון אני באמת ממליץ על המוסך של ליאור ליאור אדם זהב .
אגב אלון זה אסף עם האונו הלבנה שליאור בדק לי את ה רעש מהמשולשים. ועל הדרך סידר לי כמה דברים ברכב וכן ללא עלות. ויש נרגילה על חשבון הבית
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member
הגלגלים שלי: Brava
|
נכון יש ויש מוסכים פה באשקלון לא ניתקלתי במוסכים נורמליים
כל מוסך שלא הייתי אני מרגיש גישה של קודם תשלם אחר כך נדבר ובגלל זה ישנם פורומים כמו זה לאנשים כמוני ועוד הרבה אחרים שלא מבינים ברכבים אז באים לפה שואלים שאלות מנסים לפתור תבעיה לבד בלי מוסך |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
מרטין, מה שאתה עושה זה לשלם בזוקר. מתחיל זול ונגמר ביוקר
![]() לך לקבל חוות דעת במוסך מורשה (יש אחד שחברי הפורום ממש מחבבים, והוא מאוד מקצועי). או שתחזור למוסך שהחליף לך את הרצועה ותגיד לו שיסדר את הרעש.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעש מוזר מאיזור הגלגל השמאלי קדמי אונו 95' | maayan135 | אונו - טכני | 11 | 06-07-09 15:18 |
| ריח של סולר או שמן מאיזור המנוע | i12z | פונטו - טכני | 19 | 25-02-09 00:12 |
| התארגנות בעלי פיאט אספנות מאיזור חיפה להגעה למפגש באיקאה. | פיאט אספנות | 3 | 15-06-07 16:00 | |
| נזילת מים מאיזור הגיר :( | פורום הגראז' | 5 | 19-09-06 10:46 | |
| כיסוי תחתון לאיזור של הווישרים לפיאט אונו. | מכירה | 0 | 10-05-06 13:34 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד