![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
| צפה בתוצאות הסקר: אתם אוספים טרמפיסטים? | |||
| תמיד כן |
|
3 | 5.77% |
| תמיד לא |
|
19 | 36.54% |
| רק טרמפיסטיות |
|
13 | 25.00% |
| רק טרמפיסטים |
|
1 | 1.92% |
| רק חיילים |
|
13 | 25.00% |
| רק אם אני לא לבד באוטו |
|
4 | 7.69% |
| רק כשאני לבד באוטו |
|
8 | 15.38% |
| Multiple Choice Poll. מצביעים: 52. אתה לא יכול להבציע בסקר זה | |||
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אמרתי חצי שעה נעימה לא?!
לראות את חבר שלי ערום, לא בטוח שזו חוויה נעימה. ![]() היו ימים יפים ותמימים.
|
|
|
#12 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
תלוי באיזה "מוזה"תופסים אותי! ותלוי גם אם: גשום , חם , נעים , לילה , בוקר חמודה,נאה,מדהימה,!!!
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
פעם הקפצתי שוטר ונתתי לו הדגמה איך להגיע מהר למהירות חוקית
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
אמממ... לא תמיד עוצר אבל אם המצב רוח מרומם אז כן.
הכי מוזר היה ל מישהי דתיה יפה תמניה ויומיים אחרי זה ניפגשנו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב .... והיתברר שהיא לא כזו דתיה וזהו בסך הכל. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
צטט:
מוזר, בתקופתי הייה לזה שם אחר. עוצר, כמעט תמיד. תקראו, יש מוסר השכל בסוף. עדיפות: סדר יורד חיילים מטיילים דוסים דוסים שמנים דוסים שמנים ומזיעים דוסים שמנים ומזיעים עם מבט מטורף. (אין לי שום דבר נגד דוסים חוץ מאלה שלא משרתים את המדינה) בחורות. בחורות כוסיות. בחורות כוסיות שעוצרות טרמפים לבד באמצע הלילה. (בשונה מדוסים, יש לי משהו נגד בחורות, ואני אסביר למה. (ולא, אני לא אוחז כיורים) לפני כשלוש- ארבע שנים, בצאתי מירושליים אספתי טרמפיסטית חביבה . (מה אני מזווג את השכל, 'חביבה' עאלק, כוסית אש. ) תוך כדי שיחה הגענו (איך לא?!) לדיבורים על סקס וכו'. (מיד נהייתי "נהג זהיר" 80 כל הדרך,כולל ירידות )אני, כולי שמח וטוב לב ,מבסוט על הכיוון שהתקבל, חושב לעצמי "אולי יש מצב ללכלך ריפודים" (למען הפרוטוקול, זה הייה בתקופה שעוד הייתי "פנוי להובלה") אנחנו מתקרבים ללטרון והיא שואלת אם בא לי "להקפיץ" אותה הבייתה, לאלעד, ו"נראה מה יהייה". כוסית כוסית, אבל 2 בלילה ואני עייף תחת. למי יש כוח לנסוע לאלעד ואח"כ לחזור הבייתה באמצע הלילה? אני מסרב בנימוס ואז פתאום הבחורה יורה "אז אתה מעדיף שאני אתלונן במשטרה שניסית לאנוס אותי?" לקח לי כמה שניות להבין מה הבת-זווגנית הזאת אמרה לי. אמרתי לה "אין בעיה, אני אקח אותך" ובלב התחלתי לקלל אותה. כל הדרך עד לאלעד אני מקלל אותה בכל השפות שאני מכיר (וגם כאלה שלא) משתדל לא לחזור על אותה קללה פעמיים. בכניסה לאלעד היא מסתכלת עלי, ואומרת לי "מה נלחצת, צחקתי איתך". (חזרתי על כל הקללות, פעמיים ובמהירות) חייכתי (ובלב חשבתי ,אם לא הייה קיים דבר כזה "מאסר עולם", גם את לא היית קיימת עכשיו) וביקשתי ממנה שתכוון אותי לבית שלה. (שרק תעוף כבר מהאוטו) היא שאלה אם בא לי לעלות אליה, אמרתי "סבאבה" ו(בלב אני חושב איך אני מעביר אותה דרך מטחנת בשר ועושה ממנה קבנוסים ) הגענו ל"בית" שלה. אתה בא? כן, כן, שנייה אני בא. בשנייה שהיא יצאה מהרכב שמתי גז וזרקתי קלאץ' כמו שבחיים שלכם לא ראיתם. אני לא יודע כמה זמן לקח לי לצאת מאלעד, מה שאני יודע זה שסובארו קופצת באוויר בפסי האטה. מאז למדתי כמה דברים: בחורות שעוצרות טרמפים לבד באמצע הלילה הן פסיכיות. בחורים שעוצרים טרמפים לבחורות שעוצרות טרמפים באמצע הלילה הם פסיכיים. אלעד-קריית גת זה יותר רחוק מאילת-קריית שמונה. מאז לא הייתי באלעד, אני שונא את המקום הזה. אני בקושי מדבר עם בן דוד שלי "אלעד" מאז. (לא באמת) תיזהרו, ותמשיכו לקחת חיילים הביתה.
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 19-02-10 ב 07:26. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
וואי וואי סימון, חתיכת סיפור.
אני באופן אישי לא עוצר לאף אחת ולאף אחד. בדיוק כדי להמנע מהמקרה שקרה לסימון. אבל, לפני שבוע חזרתי מקופ"ח בשעות הבוקר, פתאום בכניסה לרחוב קופצת לי בחורה צעירה לכביש ומתחננת שאני יעצור, עצרתי לראות מה היא רוצה והיא ביקשה שאקפיץ אותה לאיזה מוסך שנמצא בסוף הרחוב (זה גם היה בדרך לבית שלי) היא חפרה את השכל ב3 דק' שהיא ישבה באוטו על כל דבר שאפשר חוץ מסקס, אמרתי לה הגענו ועפתי משם. אז מסתבר שלא חסרים אנשים חולי נפש. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
r.a20 אתה יודע שכל כביש הוא "בדרך" לבית שלך? אפי' זה שעובר דרך יוקנעם.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
אתה צודק, אבל המרחק לא היה אפילו ק"מ ואני גם ככה ממשיך באותו כביש ונכנס לחניה שלי כמה מטרים אחרי המוסך. אז זה באמת בדרך.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat uno 70 s
|
אני לא הוסף טרמפיסטים לאור המצב במדינה באיחוד איני אוסף נוער כי אינני יודע לאן אני יגיע במצב הטוב אני יגיע לבית חולים עם איזה דקירה ובמיוחד אני לא אוסף נשים כי נשים יכולים להכניס אותך לשנים טובות לכלא לכול החברים במועדון כידי שתחשבו על זה שבת שלום ונהיגה בטוחה חזרו הבית בשלום מחר יש עוד יום של חיים יעקב מאילת
|
|
|
#20 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
התמונה בסימלון שלי, זה טרמפ
כן כן,ואחד מהטרמפים ההזוים שלי ועוד בישראל.
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב