![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
האוטו מבריח שמן למיכל המים..
יש לי פיאט בראבו 1.4 גיר רגיל, קניתי את הרכב ללא בדיקה ובעל הרכב אמר לי שיש נזילת שמן קטנה.
בסוף התברר שהרכב אכן נוזל כמה טיפות קטנות של שמן אך הוא מבריח הרבה למערכת הקירור. בנסיעה שלי האחרונה לירושלים הרגשתי שהאוטו לא סוחב כמו שצריך וגם אם אני מוריד הילוכים זה לא עוזר אפילו מעמיס על האוטו, חוץ מזה נכנס עשן לתא הנוסעים תוך כדי נסיעה המריח שמן שרוף נכנסתי לתחנת דלק ובדקתי שם וראיתי שאין מספיק שמן ושמתי 3 קילו!! ואז נסעתי ולא הרגשתי כלום. מה לפי דעתכם הבעיה ??, חשוב לציין שלא רואים עובש מתחת לפקק של השמן אלא רואים מתחת לפקק של מכסה מיכל המים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אטם ראש הלך
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אל תזלזל
אותו סיפור יש לחבר מועדון בעל פונטו אז גש מהר למוסך ואל תסע בכלל על הרכב אפילו קח אותו על גרר אם תאחר יתפוצץ לך בלוק שלך מנוע ואז אוטו שלך יקנו ממך ב 500 שקל
אל תזלזל |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
ראש, 100%.
תגיד תודה שיש לך 12V ולא 16V, כי אז התיקון היה יוצא לך פי 2! כמו שאמרו, תזמין גרר וגש למוסך, אם כבר מורידים ראש ממליץ להחליף משבאת מים וטיימינג עם מותחנים. בנוסף ממליץ לטפל במוסך מורשה או מוסך מתמקצע בפיאטים כי בשביל כיוון טיימינג ברכב שלך אחרי הורדת ראש צריכים נועלי קראנק וקאמשפט מויחדים. משתתף בצערך ובהצלחה. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
ניגשתי לבחור שעובד במוסך פיאט מורשה ויש לו ציוד גם פרטי בבית..
הוא אמר שצריך לפרק ראש מנוע ולבדוק את הבעיה, וחושב ש 90% שיש נזק במעבר השמן והמים במנוע. אמר גם שלאוטו יש קמשפט מיוחד שרק מומחים של פיאט יכולים לכוון אז להיזהר חברה!! הוא אמר ששיפוץ ראש יעלה בין 350 - 550ש"ח זה תלוי בנזק כמובן ולא כולל פירוק והתקנה מחדש שזה גם יעלה משהו בסביבות 500 ש"ח. גם לא את שאר הדברים שלא באים בחשבון (כמו חגורת טיימינג ומשאבת מים וכו..) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
??????????
תגיד מה המחרים האלה אתה מתקן בטייבה??או בשטחים או שזה מוסכניק ערבי
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
בסוף התברר שיש סדק בראש המנוע שאפשר לראות מבחוץ גם אז לא יעזור שיפוץ וחריטה, וראש חדש יעלה לי 1800 ש"ח. אך בכדי לא להסתבך קניתי מנוע מפירוק שעשה 127 אלף ק"מ במחיר 2200 לא כולל התקנה שזה לא יותר מ 600 ש"ח
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נגמרו המים של הרדיטור בפחות מחודשיים | kadosh1 | פונטו - טכני | 8 | 31-05-09 00:28 |
| קורוזיה על משאבת המים... | Punto03 | פונטו - טכני | 10 | 25-03-08 01:42 |
| 380 ק"מ למיכל זה הגיוני? טמפרה 1600 95 ידני... | פורום הגראז' | 0 | 01-09-07 02:12 | |
| מחפש דלתית למיכל דלק. (כמובן שערכתי את ההודעה). | קניה | 0 | 22-08-07 14:56 | |
| רחיצת האוטו במכונת שטיפה :האם יכול להגרם נזק לפרונט של האוטו | פורום הגראז' | 6 | 21-04-06 15:46 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד