![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
עזרה ברכישת רכב מאדם פרטי שרכב מליסינג מימוני
שלום לכולם,
ברצוני לרכוש רכב מאדם פרטי שרכש במסלול ליסינג מימוני לפני שנתיים וחצי את רכבו. ברישיון הרכב רשום שמו הפרטי אך בהערות רשום משועבד לחברה כלשהיא. נאמר לי שכאשר אני ירכוש את הרכב הוא יסדיר את התשלום לחברה לפני המכירה. או שאני ישלם לחברה עצמה ואז תתבצע העברת הבעלות על הרכב. לפיכך מספר שאלות: איזו משתי האופציות עדיפה? *לסגור את התשלום עם חברת הליסינג מימוני? *שהוא יסגור את התשלום ויעביר לי את הבעלות על הרכב לאחר מכן. ומה ההבדל מבחינתי? אילו בדיקות נוספות י ש עלי לבצע בטרם העברת הבעלות ע"מ לוודא כי אכן הוסר השיעבוד/משכון/עיקול על הרכב. מה ההבדל בין בדיקת שיעבוד בדואר לבין רשם המשכונות? ותוך כמה זמן ניתנת תשובה ברשם המשכונות? האם לאחר העברת הבעלות על הרכב הרישיון רכב החדש יזכיר בתוכנו משהו על ליסינג מימוני או שיעבוד מהעבר?? נאמר לי הרכב היה בבעלות חברה שלהם-שנסגרה! עוד אופציות לבדיקה שלא חשבתי עליהן? תודה מראש יוסי |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
ההיגיון בלבד אומר שההבדל מבחינתך יהיה שאם אתה תשלם ישירות לחברה, הרכב יועבר מהחברה לשמך - קריא אתה תהיה יד 2 (באם החברה הייתה יד 1). אם הוא יעבור מהחברה לאדם אחר, הוא יהיה יד 2, ואז אתה רוכש ממנו ואתה תהיה יד 3.
מעבר לזה, אין לי מושג
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
קודם כל תודה על התשובה.
אך רישיון הרכב אינו רשום על שם חברת ליסינג מימוני אלא על שם הבעלים עצמם. ולכן לא ברור לי למה אני יהיה יד 3 ולא שנייה |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה| ייעוץ ברכישת אונו - עזרה? | Yaniv09 | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 20-06-09 23:04 |
| עזרה ברכישת פונטו | evyatar11111 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 31-03-09 20:20 |
| אשמח להמלצה לרכב משפחתי בתקציב 50K, לא מאדם פרטי, אלא עם אחריות | Certificate | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 31-01-09 15:11 |
| ליסינג פרטי | alexaga | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 26-10-08 21:15 |
| עזרה ברכישת PUNTO HGT | פיאט כללי | 27 | 19-12-07 12:09 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד