![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס
|
לגבי שאלותיכם,
חיים מסר לי כי יש צורך בשחרור רצועת הטיימינג אך כחלק מהטיפול שפותחים ובודקים את מצב הרצועה, אפילו זה לא נעשה. אני ממש לא מבקש מהם לעבוד בחינם, אבל מצד אחד אומרים שבבדיקה פותחים ובודקים וכאשר אומרים שיש רעשים אז לא בודקים ויש 200 שקל. הרצועה הוחלפה ב80,000 ק"מ כך שאין צורך להחליפה כעת.. המתלים שאני צריך להחליף זה מרכזי וצד ימין (בעמידה ממול הרכב). 500 שקל למתלה זה מחיר הגיוני (כולל מע"מ ועבודה) |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צטט:
לגבי שירות, אני באמת לא מבין על מה אתה מתלונן. אם יש מוסך שהשרות בו אמין והוגן זה מוסך שמשון. לגבי המחירים, צריך לבדוק פרטנית איזו תוצרת. מה אתה רוצה להחליף במתלים? בולמים, משולשים, קפיצים? מתלה זה שם כללי מדי.
|
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו אקטואל
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
השעתון הוא של היצרן ולא שמשון ביהוד או סמיר בטייבה קבעו אותו.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
החיישן סל"ד מתחבר לגיר, אתה יכול לראות בעצמך אם הוא אטום מלמעלה בסיליקון ולדעת אם אטמו לך אותו או לא.
מדובר בחיישן אלקטרוני ולכן טיפה מים, והוא הלך. כנס מתחת לרכב ותראה אותו באזור האחורי של הגיר.
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
הייתי שמח לראות סריקה של החשבונית, לראות על איזה עבודות ואיזה חלקים חייבו אותך. כמובן לאחר שתמחק כל פרט מזהה כולל תאריך.
ובגדול - בדיקת טיימינג בטיפול כזה היא בדיקה ויזואלית בלבד. אפילו סביר שללא פירוק מכסה הטיימינג. הם גם בודקים מתי לאחרונה החלפת רצועה אבל זה במחשב. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
סטודנט-
בהנחה שמכסה רצועת הטיימינג שלם ובמקומו- אין אפשרות לראות את הרצועה מבלי לפרק את המכסה\לשבור אותו. אני גם לא מבין אם ועל מה חייבו 4 שעות אא"כ מדובר בהצעת מחיר הכוללת את החלפת הטיימינג, החלפת תושבות המנוע ומשהו במתלה (שגם אני וגם רענן לא הצלחנו להבין במה מדובר.) כמו כן- ישנם פרטים שארילו הוסיף שלא מופיעים בהודעתך המקורית. בקיצור, חסרים פה המון פרטים ע"מ להבין מה קורה פה. אם תעלה סריקה של החשבונית זה בהחלט יעזור להבין מה הולך פה.
|
|
|
#18 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
לכל אלה שתהו למה 4 שעות ו-27 דקות:
אני ציינתי את הדברים שחובה להחליף, בנוסף יש רשימת בדיקות כאורך הגלות שלא רשמתי שצריך לבדוק בטיפול 120K (הוראות יצרן, כן?). בטיפול 100K הרשימה מעט קצרה יותר, והדברים שהם חובה מועטים יותר גם כן. ככה היצרן מכמת את העבודה שיש לעשות בכל אחד מהטיפולים, וגם אם הטיפול בפועל היה נמשך יותר מהזמן שהיצרן הקציב לו, אז המוסך היה עדיין מחוייב לגבות כסף רק על אותן שעות שהוא אישר. (4 שעות, 27 דקות).
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שאלה לגבי מוסך שמשון ביהוד | lrl23 | בעלי מקצוע | 16 | 13-09-09 19:17 |
| שאלה לגבי מוסך שמשון (המוסך!) | student | פונטו - טכני | 16 | 23-12-08 19:05 |
| מוסך שמשון לא בסדר | simon377 | בעלי מקצוע | 27 | 03-08-08 00:45 |
| ושוב מוסך שמשון | aflalo | בעלי מקצוע | 3 | 26-03-08 05:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד