![]() |
|
![]() |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
צפה בתוצאות הסקר: עיצוב המדבקה | |||
אין יותר טוב מזה!!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 55.56% |
לא רע, אבל הייתי מעדיף אחר. |
3 | 33.33% |
לא אהבתי |
1 | 11.11% |
יחס!! |
0 | 0% |
Multiple Choice Poll. מצביעים: 9. אתה לא יכול להבציע בסקר זה |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
זה רק אני או שהסקר הזה תלוש?!
על איזה מדבקה מדובר בסקר הזה?
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
רק שבפיאט בעכו
שאתה מבקש וילון אחורי לאוטו, הם שואלים אותך איזה רכב יש לך, ובכל זאת הם נותנים לך וילון לא מתאים...
לא נורא, יהיה מה לשרוף בל"ג בעומר. חבל שזה פלסטיק ופלסטיק מזהם את הסביבה... בעצם במחשבה שניה, תהיה מדורה יותר גדולה כי אני אשרוף את האוטו ביחד עם הוילון, גם ככה האוטו לא שווה יותר מידי וכל חודש נכנס למוסך ולא קונה יותר פיאט. אין עליו מקיף אז זה לא משנה אם ייגנב או יישרף. נערך לאחרונה על ידי r.a20 : 07-10-09 ב 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
![]() ![]() היתה תקופה (איך שהוצאתי רישיון בשנת 2004) שהיו מלא תקלות גם לתוך שנת 2005, כל יום שישי בשעה 7:00 הייתי מתייצב במוסך! אחרי תקופה, בעוד ביקור, באתי והמוסך היה סגור- הם כולם יצאו לנופש בטורקיה! כל העובדים! בדיעבד התברר לי מי מימן את החופשה שלהם. אני. ![]() נערך לאחרונה על ידי stio : 08-10-09 ב 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
מילה מההנהלה:
אתם עלולים להיות מופתעים אבל את הכובעים והחולצות סמל"ת הדפיסו בשבילנו על חשבונם. לגבי מדבקות - יש את המדבקות החצי שקופות. מדביקים אותן אות אות וצריך תואר ראשון בשביל זה - אבל זה עובד והן נראות מעולה לדעתנו. רוב האנשים לא יהיו מוכנים להדביק מדבקה בסגנון "העם עם הגולן" על האוטו, ומדבקות באופן כללי על רכבים לא טורחים לקרוא בכלל בזמן נהיגה. אז אני מנסה לתהות - מה המטרה של המדבקות המוצעות בעצם?
![]() |
#5 |
Senior Member
|
או שאני זוכה ליחס מיוחד או שלא יודע מה...
כאמור, אני מטפל אצל פטין מהרגע שרכשתי את הפונטו, וגם בשנה האחרונה עם האונו טיפלתי שם. נכון, לא תמיד זול במיוחד, מקצוענות סבירה+, מבחינת אמינות איתי בכל אופן לא היו תקלות. מעולם לא הדביקו לי שום מדבקה על הרכב, לא ניסו לדחוף לי וילון ולא להחליף את המסגרת של לוחית הרישוי. הפעם היחידה שהחליפו לי את המסגרת הייתה אחרי התאונה עם חזיר הבר שזה היה מתבקש מכיוון שהיא נשברה קצת, והחליפו כבר את כל הפגוש הקידמי. מכיר את הסיפור עם החשבונית עם פרטי הלקוח, אמת - לא תקין בעליל והיה חוצפה מצידם. אני לא בא להלל ולשבח, רוב הסיכויים שאם שמשון היה אופציה הייתי גם אני מגיע לשם (אבל נסיעה של שעתיים בשביל להגיע למוסך ![]() עוד מעט צריך להכניס לטיפול 20K סטנדרטי, נראה על איזה מדבקות/וילונות מדובר.
![]() |
#6 |
Senior Member
|
רון, כיוון שאתה בן אדם שקשוב לרכב שלו ולכל מה שנוגע לטיפולים בו איתך הם לא מתעסקים
היתה תקופה גם בפ.י.א צפון שהיו מדביקים מדבקות I LOVE FIAT וכאלה ברכבים אבל המכונאי שהדביק את זה ברכב לא שלי וראה איזה פרצוף עשיתי כשראיתי שהוא מדביק אותו כבר לא העז אפילו לנסות לחשוב לדביק את זה גם אצלי כנ"ל כל שאר התוספי דלק שהם האופנה החדשה של המוסכים, לדחוף לך ואז לך תתווכח איתם,הם כבר שמו ולא יעזור בית דין. דוגמא טובה לזה נמצאת עכשיו בראש הפורום הטכני של פונטו |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
רענן שאלתך, שאלתי!
חשבתי אולי יש איזשהוא תמונה שהמחשב שלי לא מעלה, או שיש שרשור קודם שלא ידעתי עליו. אבל אז הגיע תמונה שהעלה שמעון שאני לא בטוח שעליה נסוב הסקר! תעלו תמונות יחד עם הסקר שנבין על מה מדובר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
סדנון המדבקה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פרסום המועדון. | פורום המועדון | 4 | 06-03-18 15:56 | |
מדבקת המועדון | עידן | פעילויות המועדון | 9 | 08-09-08 19:30 |
מפגשי המועדון | idango | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 3 | 22-03-08 10:20 |
סטיקרים של המועדון ! | מועדון פיאט ישראל | 2 | 16-05-07 18:27 | |
מתי מתקיים מפגש המועדון? | מועדון פיאט ישראל | 1 | 19-09-06 22:28 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד