![]() |
|
![]() |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
צפה בתוצאות הסקר: עיצוב המדבקה | |||
אין יותר טוב מזה!!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 55.56% |
לא רע, אבל הייתי מעדיף אחר. |
3 | 33.33% |
לא אהבתי |
1 | 11.11% |
יחס!! |
0 | 0% |
Multiple Choice Poll. מצביעים: 9. אתה לא יכול להבציע בסקר זה |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]()
שלום לכולם!
אני מציע לחשוב על מדבקת המועדון על הרכב. גודל המדבקה יהיה שווה לגודל של כל מדבקה פרסומית על כל אוטו... כמו "העם עם הגולן" וכדומה... לפי דעתי, עיצוב המדבקה חייב להיות כמו הבאנר של הפורום למעלה... דגל איטליה, דגל ישראל, וסמל החדש של פיאט.. מאוד חמוד. למשל אני, הייתי מוכן לשים כסף על דבר כזה... מה תגידו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
קודם כל אני לא אצביע בסקר משום שאין בבעלותי יותר פיאט ולכן אין צורך, אבל אביע את דעתי:
אני רשום למועדון הזה מהרגע שהוקם בקיץ 2005 (רק בסוף 2008 מכרתי את הפיאט) ותמיד המלצתי לייצר מדבקות למסגרת לוחיות הרישוי האחוריות כמו שעושים בעלי מוסכים ומכוני רישוי. עוד העלתי רעיון לעצב מדבקה פנימית קטנה לשמשה הקדמית (כמו המדבקות של מועדון החמש, מדבקות הטסט ומבחני החורף). לצערי, למרות שהיתה תמיכה הצעותיי לא התקבלו. חברי המועדון מהמיניין משלמים 100 ש"ח בשנה דמי חברות (ואפילו אני שילמתי במשך שנתיים) והכסף הזה הולך בעיקר לאחזקת האתר, לקניית כובעים וחולצות קצרות והדפסת הסמלים על גבי הפריטים הנ"ל. המדבקות הלבנות עם הסמל הישן היו יוזמה של חבר פורום בשם עידו, אשר הודפסו כמדומני בבית דפוס של קרוב משפחתו/ חבר ולא יוזמה של הנהלת המועדון. ראיתי גם בטיול האחרון כמה רכבים עם מדבקה שקופה עם כתובת האתר, לא ברור לי האם זאת יוזמה פרטית או של ההנהלה. שלא תבינו לא נכון- אין לי תלונות לאף אחד, אך לדעתי עדיף לוותר על החולצות והכובעים לטובת הדפסה מסיבית של מדבקות (לפגוש, לשמשה קדמית, ללוחית רישוי) כדי לפרסם את המועדון ולצבור חברים חדשים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
אני בעד.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
![]() אנחנו לא מנסים לעשות גיוס מאסיבי לחמאס, אלא סה"כ לפרסם את המועדון בקרב נהגי ואוהבי פיאט. אם כל זאטוט בארץ ידע על המועדון, כל חופש גדול יהייה כאן כמו קארספורום. 2 מיליון הודעות בסגנון: צטט:
לדעתי, המדבקה החצי שקופה (כמו זו המצורפת בתמונה) משיגה מטרה בהחלט. כל מי שיש לו פיאט וזה מעניין אותו ישים לב למדבקה הזו. נכון, אני אמנם לא הולך עם הכובע ואני אישית לא הייתי מדפיס אותו, אך מספיק ש2-3 מחברי הפורום מוצאים בו שימוש- וזה שווה. על החולצה, אין שום וויכוח. בלי חולצה אני ממליץ לסגור את המועדון. (למרות שאני בגולה אני עדיין לובש את החולצה של המועדון ![]() אני איתך בדעה של המדבקות ללוחית הרישוי, למרות שעל הפונטו שליל"ש (שלי לשעבר), שאגב, נשארה +- במשפחה יש על הלוחית מדבקה של שמשון. אין שום סיכוי בעולם שאדביק מדבקה בגודל של "העם עם הגולן" על הרכב שלי, תהא תוצרתו אשר תהייה. (אגב, אני אפילו חושב שהמדבקות FUN ו- CLUB על הפונטו מגעילות ומיותרות)
![]() |
![]() |
#5 |
כתבנו בצפון
|
בתקופה עם הפיאט שהייתי מוכן להדביק מדבקות ללוחית לא היו, והמסגרת נשארה עירומה. במידה והיתה לי מדבקה אין לכם מושג כמה אנשים היו מצטרפים, עשרות! ועוד עם רכבים ספורטיביים. זה פשוט חבל, את הסלקציה ניתן היה לעשות אח"כ.
החולצות נחמדות, אבל הן לא שימושיות. כלומר ללבוש אותם בבית זה נחמד, (אני לובש אחת גם כעת), אבל אתה לא תלך ברחוב איתן, כנ"ל לא עם הכובעים. אם התקציב מוגבל, ניתן לוותר לטובת מדבקות. המדבקה שיש לך על החלון (או שהיתה, על המאזדה 3 בטורונטו כנראה אין כתובת שמסתיימת ב- il) לא משיגה את המטרה, אולי באופן חלקי בלבד. צריך להדפיס מדבקה ללוחית עם המשפט הבא: "מועדון פיאט הישראלי- מפגשים, טיולים, דיונים ותמיכה בבעיות טכניות: fiatclub.co.il" המשפט הזה מעביר את המסר. זה כלל ראשון בפרסום, להעביר את המסר בכותרת עצמה בצורה מובנת ומענינת, שתמשוך את קהל היעד להיכנס לאתר ולקנות את המוצר (במקרה הזה לרכוש חברות במועדון תמורת הדמי חבר). בקשר למדבקות עם שם הדגם: זאת המצאה של סמל"ת שמכערת את הרכב, עכשיו זה קורה עם מדבקות הלבבות שמדביקים מאחור. נערך לאחרונה על ידי stio : 08-10-09 ב 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
והריחנים האדומים בצורת לב לתלייה על המראה שדוחפים לך כשאתה יוצא שם מטיפול..
מה אני אגיד לך,האהבה פורחת במורשי פיאט רק חבל שהריח שלהם ניגמר אחרי יום (וכך גם האהבה אליהם) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
כתבנו בצפון
|
בכלל המוסכים המורשים של כל היצרנים נהיו חוצפנים לאחרונה, אצלי הדביקו את המדבקה שלהם על הפח בצורה כזאת שכל אות מודבקת בנפרד! סיפור להוציא את זה. (אבל תסמכו עליי, אחרי 5 דקות עוד בחניה של הסופר זה עף לכל הרוחות...)
אגב המוסך המהולל בעכו שמעלה חשבוניות של לקוחות לרשת מגדיל לעשות, ובנוסף למדבקה מאחור הם מפרקים על דעת עצמם את הלוחיות רישוי, מעיפים את המסגרות הישנות ומתקינים את שלהם במקום (ראיתי אונו כזאת של חבר פורום באחד המפגשים בצפון). עכשיו הגדילו לעשות כשהם מייצרים וילונות אחוריים עם הפרסומות שלהם ומחלקים בחינם ללקוחות, רק תתקינו על הרכב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
זה רק אני או שהסקר הזה תלוש?!
על איזה מדבקה מדובר בסקר הזה?
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
רק שבפיאט בעכו
שאתה מבקש וילון אחורי לאוטו, הם שואלים אותך איזה רכב יש לך, ובכל זאת הם נותנים לך וילון לא מתאים...
לא נורא, יהיה מה לשרוף בל"ג בעומר. חבל שזה פלסטיק ופלסטיק מזהם את הסביבה... בעצם במחשבה שניה, תהיה מדורה יותר גדולה כי אני אשרוף את האוטו ביחד עם הוילון, גם ככה האוטו לא שווה יותר מידי וכל חודש נכנס למוסך ולא קונה יותר פיאט. אין עליו מקיף אז זה לא משנה אם ייגנב או יישרף. נערך לאחרונה על ידי r.a20 : 07-10-09 ב 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
כתבנו בצפון
|
![]() ![]() היתה תקופה (איך שהוצאתי רישיון בשנת 2004) שהיו מלא תקלות גם לתוך שנת 2005, כל יום שישי בשעה 7:00 הייתי מתייצב במוסך! אחרי תקופה, בעוד ביקור, באתי והמוסך היה סגור- הם כולם יצאו לנופש בטורקיה! כל העובדים! בדיעבד התברר לי מי מימן את החופשה שלהם. אני. ![]() נערך לאחרונה על ידי stio : 08-10-09 ב 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פרסום המועדון. | פורום המועדון | 4 | 06-03-18 15:56 | |
מדבקת המועדון | עידן | פעילויות המועדון | 9 | 08-09-08 19:30 |
מפגשי המועדון | idango | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 3 | 22-03-08 10:20 |
סטיקרים של המועדון ! | מועדון פיאט ישראל | 2 | 16-05-07 18:27 | |
מתי מתקיים מפגש המועדון? | מועדון פיאט ישראל | 1 | 19-09-06 22:28 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד