![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
היה מפגשון חביב ביותר.
נחמד היה לראות שעל אף ההתרעה הקצרה והארגון החפוז משהו, הייתה היענות סבירה, וגם חבר'ה שאינם בעלי HGT כיבדו אותנו בנוכחותם. תודה לאורן על ששיתף אותנו בידע המקצועי שלו ומנסיונו על האוטו. בהחלט אפשר לומר שלמדנו דבר או שניים... אוראל, כמו תמיד, מחכים לתמונות
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
גל, אתם תאלצו לחכות למחר
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
היה בהחלט נחמד שמחתי להכיר את כולכם ואשמח תמיד לעזור בעתיד.
תודה אורן. |
|
|
#4 |
|
Guest
|
אני אישית מאוד נהנתי במפגשון הקטנטן שהיה מאוד מאוד מעניין בזכות אורן שפשוט לא ייאמן כמה האיש מבין במכוניות בכלל ובפיאט בפרט, פשוט מכיר כל חלק הכי קטן באוטו.
מקוה שיהיו עוד מפגשונים כאלה ועוד אנשים יגיעו. מאוד שמחתי לפגוש את כולם ולראות את כל הHGT המדהימות האלה וגם לראות את החבר החדש עם הHGT הכחולה שלפי דעתי, יחליף עכשיו חצי אוטו אחרי כל הפגמים שאורן מצא לו ומקווה לראות את כולם במפגשים הבאים ואוראל אל תשכח להעלות תמונות.בברכה, ליאור.
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
פגמים?
אני זה שיחליף כאן תושבת מנוע אחרי שהיא נקרעה לי בטסט בכל מקרה, תודה למי שהגיע, יכלה להיות הענות טובה יותר לדעתי, אבל בהחלט הגיעו חברה איכותיים ![]() תודה גם לאורן על ההסברים, יש לך המון ידע ידידי, שמחתי ללמוד ממך עוד דברים על האוטו. עכשיו יש לי מה לספר לכל הילדונים שמציקים לי כל הזמן על HGT
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
תודה רבה לגל ליאור וגדעון על המחמאות שמחתי לחלוק את הידע שלי איתכם מאוד נהניתי להיות במפגש איתכם מקווה שיהיו עוד וכמו שגדעון אמר שנקווה שתהיה היענות יותר גדולה מצד החברים. בכל מקרה בשבילי המפגש הזה היה חוויה נעימה בזכותכם.
תודה אורן. |
|
|
#7 |
|
Guest
|
מה עם תמונות.
|
|
|
#8 |