![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto 2002 ELX 16V
|
שאלה לגבי מוסך שמשון ביהוד
שלום לכולם רציתי לדעת מה כול כך מיוחד במוסך שמשון ביהוד ובמה הוא שונה משאר המוסכים המורשים של פיאט??
אני מטפל ברכב שלי פיאט פונטו ספייס 2002 במוסך מורשה פיאט "עד לוי" בכפר סבא. ורציתי לדעת מה כול כך מיוחד במוסך הזה ביהוד??? תודה מראש. נערך לאחרונה על ידי lrl23 : 11-09-09 ב 15:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל
|
צטט:
קודם כל בעל המוסך שמשון ובנו הם חברים במועדון דבר שני לא תמצא באף מוסך יחס וחום כמו אצליהם שרות, אמינות , יושר, מקצועיות, ומשפחתיות. אגב אני אישית מכיר כמה אנשים שמגיעים מרחוק לעשות טיפול רק אצלו (ואני מדבר על אנשים מחיפה, קרית גת, באר שבע, אשקלון) נסה ותיווכח בעצמך מוסך שמשון רחוב העצמאות 24 יהוד ספר לנו אחרי זה מה דעתך
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
צביקה תודה רבה!!!!
טיפול הבא אני הולך לשלם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
בטוח שאתה הולך לשלם
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל
|
אשמח אם לאחר הביקור במוסך שמשון תספר כאן חוות דעת על הטיפול.
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
כמו שכתבת את החלקים התחליפיים אל תביא מהבית תן להם לספק ולהרכיב, מוסכים לא ממש אוהבים שהלקוח מגיע עם החלקים מהבית וגם מסירים אחריות אם יש תקלה בחלק (המוסך אומר אתה הבאת אנחנו רק הרכבנו אם צריך להביא את אותו חלק שוב את תישא בהוצעה נוספת על פירוק והרכבה).
![]() |
#8 |
Senior Member
|
במידה ואני מביא משהו זה רק כאשר אני עושה טיפול ואז אני קונה גלון של שמן
כי השמן יוצא מאוד יקר במוסך. לכן אני מעדיף לקנות שמן באוטו דיפו או בהום סנטר ואז אני חוסך לי עוד 100 ש"ח. צודק או לא? נערך לאחרונה על ידי Caveman : 13-09-09 ב 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
מבחינת גלון שמן אני מסכים איתך לא צריכה להיות בעיה כלשהי, ברוב המקרים בחנויות חלקי חילוף "רגילות" תמצא את מחירי השמנים זולים מרשתות כמו הום סנטר או אוטו דיפו.
התכוונתי לחלקים ולא לנוזלים/שמנים. הבעיה היא שאם הבאת חלק "מהבית" והמוסך הרכיב אותו ויצא שהחלק שהבאת תקול, תצטרך לרוץ שוב להביא חלק ולשלם שוב על פירוק והרכבה, הרי המוסך יסיר כל אחריות ולא ירוץ אחריך אלא להפך ולפעמים זה יכול להסתיים בכאב ראש לא קטן, כאשר אנחנו משלמים למוסך עבור התיקון החלק פירוק/הרכבה, המוסך כמובן אחראי לחלק ולשאר העבודה והוא זה שצריך לשבור את הראש אם מתעוררת בעיה בחלק או באיכות העבודה. פעם מישהו כתב שלא הולכים למסעדה ומביאים אוכל מהבית. אפרופו מסעדה, חבר שלי חזר מחו"ל והביא איתו יין אדום איכותי ומיוחד, נסענו לחגוג במסעדה טובה ברמת ישי "לא חשוב שמות" הוא הביא איתו את בקבוק היין למסעדה הרי זהו בקבוק מסויים שאין להשיגו בארץ ו/או במסעדה, ביקשנו מהמלצר שיפקוק לנו את הבקבוק והוא נענה בשמחה, כשביקשנו חשבון גילינו סכום של 10 ש"ח עבור פיקוק ואף הראו לנו שזה מופיע בתפריט, מיותר לציין שלאחר הארוחה השארנו במסעדה סכום של 850 ש"ח עבור 5 סועדים.
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
לי דווקא נראה שכשתבוא למוסך עם גלון שמן, שעליו המוסך מאבד רווח גבוה מאוד תחוייב במחיר גבוה יותר לחלפים האחרים, כדי לפצות על אובדן הרווח. כמובן שלא תוכל בדיוק לבדוק את המחירים מראש, ולכן, לדעתי, לא תרוויח כלום מדבר שכזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שאלה לגבי מוסך שמשון (המוסך!) | student | פונטו - טכני | 16 | 23-12-08 20:05 |