![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס SX60
|
בית מצערת לפונטו ספייס 1.25 SX שנת 2001
אשמח לעזרה בנושא הבא:
בגלל בעיית עבר של סל"ד נתקע, נאמר לי לפני כשנה במוסך פיאט שיש להחליף את הבית מצערת. חיכיתי עם זה אבל הבעייה החריפה. היות ואני שוהה בחו"ל, יותר קל וזול להשיג כאן בית מצערת חדש. 1. של איזו חברה הבית מצערת OEM ואם מישהו יודע מס' סידורי של החלק בתור OEM. 2. לא הצלחתי להוציא את המק"ט המקורי מתוך EPER של פיאט כי לא הצלחתי למצוא את החלק בתרשימים. אם מישהו יוכל לכוון אותי אשמח. תודה לעוזרים. ליאור |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
:=)
בית מצערת מכיל אתו שני חיישנים חיישן טמפרטורה ועוד אחד שלא זוכר מה
אז תריץ חיפוש אחרי חיישן זה בפונטו באים שני החיישנים האלה עם בית המצערת עוד דבר שים לב שבית המצערת של ספייס ידני 60 כ"ס זה שונה מזה ELX 80 כ"ס |
|
|
|
|
|
#3 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
חיישן טמפ' מים יושב בדרך כלל באזור הטרמוסטט או על קו מים, ואינו יושב בבית המצערת.
חיישן טמפ' אוויר יושב על צינור כינוס האוויר המתחבר לפילטר האוויר המתחבר למצערת, משמע גם הוא אינו יושב בבית המצערת. דהיינו שבית המצערת לא מגיע עם החיישנים הללו , כי אינם חלק ממנו. לגבי שאלת פותח השרשור אינני יודע מה המק"ט , אך קשה לי מאוד מאוד להאמין שאכן דרושה החלפה של בית המצערת כולו. ולכן אני לא מאמין שזה מה שיפתור לך את הבעיה. אך זאת לעניות לדעתי, וללא ידיעת כל פרטי התקלה לעומק, אלא רק בהסתמך על מה שכתבת.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
ממ
הבעיה אני החלפתי והיה שמה שני חיישנים אולי זכרון שלי כבר לא חזק בכדי לזכור מה היו
אולי TPS<? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס SX60
|
קודם כל אני יודע שיש הבדל לא קטן בין בית מצערת של 16V לבין מה שיש אצלי.
בית מצערת דורש החלפה בגלל מנוע צעדים שנמצא בתוכו אבל לא ניתן להחליף רק את המנוע צעדים. לכן אני אצטרך להחליף את כל הבית מצערת. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
צדק מי שאמר לך את זה.
דרך אגב זה לא משנה, רק לידיעה גם ב 8V וגם ב 16V במקרה של מנוע צעדים תקול יש להחליף את כל בית המצערת, ככה זה בשניהם. עכשיו התקלה ברורה, הבעיה היא מנוע הצעדים. תן לי יום (דהיינו מחר) כי אני דיי בתקופה עסוקה כרגע על מנת לבדוק בספרות, ואני אכתוב לך פה מה המק"ט OEM לרכבך.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| יש לי שאלה בקשר לפונטו ספייס 2001 | טוני_חאין | פורום המועדון | 1 | 28-03-09 00:21 |
| בית מצערת - פונטו ספייס 2001 - חשמלי/מכני? | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 3 | 09-07-08 20:11 |
| פלאגים לפונטו ספייס 2001 | aflalo | פונטו - טכני | 9 | 23-05-08 10:53 |
| בקשר לפונטו ספייס 2001 | dodihob | יעוץ ברכישת רכב | 10 | 01-05-08 12:50 |
| ניקוי בית מצערת פונטו ספייס 2001 אוטומטית , | יעקב | פונטו - טכני | 0 | 09-11-07 14:24 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד