![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צטט:
רמקול לא מייצר וואטים, רמקול בנוי "לספוג" וואטים מבלי להתפרק. כלומר, רמקול של 100WATT אמור להמשיך לנגן כל עוד לא "תדחף" אליו יותר מ-100WATT. למה אמור?! כי לפעמים ישנם עיוותים בצלילים המועברים לרמקול ופוגעים בו. ע"פ הנראה, המערכת שלך מתוכננת לתקציב לא גבוה מדי אם אתה חושב לכיוון הפולס. הפולס יודעים לנגן יפה כל עוד הם מוגברים ומכוונים כראוי, זאת על-אף שהם רמקולים ברמת ה"כניסה". כלומר הם הרמקולים המוגדרים הכי פשוטים מבין הקומפוננטים של מורל אבל, הם עדיין לא הכי פשוטים בשוק ובסה"כ הם ברמה לא רעה. קומפוננט ברמות האלה יכול לספק כמות מסויימת של באס, אך עדיין לא ידע לרדת נמוך לתדרים שסאב אמור לרדת אליהם. מה התקציב שלך למערכת בכלל? כמה אתה רואה את עצמך משקיע בחצי השנה הקרובה בנושא? אחרי שתענה על זה אולי נצליח להציע לך משהו שמתאים לך.
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
את האמת אני מוכן להשקיע בעיקר על המגבר כי נראה לי הכי חשוב.
אבל מה שיש לי עכשיו זה ככה 5000 שקל לקטמפוננט אפשר עד 800 ומגבר אותו דבר... בנתיים אני עובד במסרה חלקית אז אין תקציב . ובקשר לשאלה כמה אני רואה את עצמי משקיע בחצי השנה הקרובה.. אז ככה אני באמת לא יודע אם אני אשאר חיי עד מחר. אבל ברצינות שאני לא יכול לזרוק לך מספר אבל מה שכן אם תהיה לי את האפשרות להוציא כסף על זה אז למה לא. אני מאלה שאוהבים איכות ואין להם איך לשלם חח. נערך לאחרונה על ידי zuzu : 11-08-09 ב 02:12. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
תבין, אם אתה לא מכוון את עצמך מעכשיו למה שאתה רוצה, מה שיקרה זה שתוך חצי שנה עד שנה אתה תקנה שוב את כל הרכיבים מחדש. אל תשכח שיש עוד מחיר של התקנה שלא כללת בתקציב.
מגבר ב-800, לך על יד שניה אך חפש משהו במצב טוב. קומפוננט ב-500, פולס הם אחלה. את הסאב תוסיף אח"כ. אני חושב שביחס לתקציב שלך אתה תהנה ממערכת כזו מאוד.
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
תבין לי אין ניסיום במערכות כולה אני בונה את המערכת הראשונה שלי. אז תנסה להבין אותי בבקשה.
אז כמה כסף לחכסוף בשביל לקנות מגבר שישרט אותי כמו שצריך... ואם אתה יכול לתת לי דגמים אני אלך לבדוק בחנויות כמה עולה כדי לראות מה אני עושה וכמה כבר יכולים לכחת על התקנה של מגבר וסאב ? ואם זה יקר אז אני אתן לחבר שלי להתקין לי הוא יודע. ודרך אגד לחבר שלי יש מונו בלוק שעולה 15 אלף שקל הוא משוגע. שומעים אצלו איכות שחבל על הזמן אני מה זה מקנה בו. :P |
|
|
|
|
|
#5 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
אין לך מה לשלול יד2 לדעתי, בסביבות ה-800 ש"ח אתה יכול להביא אחלה מגבר מקארספורום.
התקנה עם חיווט ופלטה צריכה לעלות סביבות ה-500 ש"ח אני מעריך, הכל תלוי במתקין ובאיכות ההתקנה. אם אני זוכר נכון יש בחור המוכר במרכז מגבר של HELIX 4x75 בסביבות ה-700 ש"ח ואישית יש לי חבר שרוצה למכור את כל המערכת שלו ביחד אך אם תהיה במרכז ותרצה אולי אוכל לשכנע אותו מגבר Planet Audio 4x50 בסביבות ה-500 ש"ח. לדעתי שתייהם אחלה מגברים ותהיה מרוצה מהם.
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
תתנו לי 3 דגמים של מגברים שהם ממש יספקו אותי כדי שאני אוכל לחפש ביד2!
אחרי שערכתי חיפוש קצר מצאתי כמה מגברים שנראה לי שהם טובים ואפילו מצוינים! אז ככה: 1.מגבר אינפינטי 7541 111X4 WRMS. ב 1000 שקל 2.מגבר JBL Сs 60 .4(ככה הוא כתב את השם שלו) RMS 40W *4 בחיבור 4 אום ובחיבור של 2 אום הוא יכול להגיע ל80 RMS. בעלות של 650 שקל. 3. מגבר מגבר BAZOOKA ELA465 ב 650 שקל. 4. ויש בן אדם אחד שמוכר שני מגברים האחד של bazooka הבזוקה 400 וואט 3 יציאות והשני של california boom קליפורניה בום 800 וואט 4 יציאות . ועל כל אחד מהם הוא רוצה 500 שקל. תודה מחכה לתגובה ויום טוב. נערך לאחרונה על ידי zuzu : 11-08-09 ב 11:59. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
המגבר של אינפיניטי מצויין והוא למעשה אותו מגבר כמו ה-JBL המקביל לו (רק שמות שונים). אני לא מדבר על ה-JBL שאתה מצאת.
לדעתי אתה יכול להוריד לו את המחיר. (נמכר ב-1680 בזאפ, תוריד ל-800). האינפיניטי וה-JBL יספקו הרבה כוח לרמקולים וגם יוכל להרים לך סאב של סביבות ה-250-300 rms. תחפש גם בקארספורום, אלו מגברים הנותנים תמורה טובה לכסף. המגברים של בזוקה לפי נסיון אישי מהרמות הכי גבוהות שלהם לא משהו, קליפורניה בום נראה לי סתם חברת מדבקה. מצטער שאני לא יכול לתת יותר חוות דעת עלייהם, אך אני לא יתעסק עם כאלה שמות, לפחות לא כשמחפשים איכות. ממליץ ללכת עם האינפיניטי.
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי dodihob : 11-08-09 ב 17:51. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |