![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Member
הגלגלים שלי: DYNAMIC 16V SPICE
|
מצאתי, אבל לא בארץ הקודש
חפירה מעמיקה באיביי עזרה לי למצוא משענת יד מיוחדת לפונטו ספייס.
השאלה היא האם המחיר שווה? 660 ש"ח כולל המשלוח ועוד לא חושב המכס... לכל מי שמתעניין http://cgi.ebay.com/Fiat-PUNTO-MK2-1...d=p3286.c0.m14 האם גורלי נגזר לנהוג ללא משענת יד ? (לא רוצה אונברסליות שיהרסו את הקונסולה של הבלם יד בכל מיני קומבינות)
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
שלום,
לי יש פונטו דור ראשון ועשיתי דבר כזה לקחתי משענת אוניברסלית משו פשוט באייס 100 שקלים לא יותר הוצאתי את גלגל כיוון המושב ואופל'ה המשענת נכנסה כמו מרגרינה אומנם ויתרתי על כיון המושב אבל בנינו- כמה כבר אתה משתמש בגלגל הזה זה עבר בדור 1 אני חושב שלא תיהיה בעיה לנסות את זה גם על ספייס |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צטט:
לי באופן אישי לא חסרה משענת יד בכלל.
|
|
|
|
#14 |
|
Member
|
אז זהו, שממש לא, 800 ש"ח לסטודנט הם הון תועפות, שלא לדבר על כך שבראש ובראשונה אני מעדיף להשקיע כל סכום קודם בבטיחות ובטיפולים שוטפים ואח"כ בקוסמטיקה...
אבל... אם תעיף מבט באתר של החברה , הם נותנים הסבר איך להלביש את המשענת על הקונסולה ולפי האיור שם רואים שהרגל של המשענת מותאמת במיוחד לקונסולה של פיאט, אז עלה בראשי רעיון-ליצור איזו שבלונה לפי הקונסולה, לבנות "רגל" מותאמת אישית, לקנות משענת אונברסלית ולחבר את הרגל אליה.. ככה המשענת תשב כמו שצריך... כמה חבל שזה רק משאלת לב, יש לי מבחנים ועבודות על הראש ככה שזה לא יקרה בקרוב. המנע בבקשה משימוש בשלוש נקודות שלא לצורך.
don't Fix It Again Tony נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 27-07-09 ב 19:04. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יש לי הברכב כרית בצורה של גליל שיכולה להיות משענת יד (אם היא תעבור את הקו של המושב
היא אחלה משענת לראש של הכלבה שלי כשהיא ברכב :P היא לא בולטת היא לא מפריעה לכלום ולא צריך לפרק כלום כדי למקם אותה |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
מנהל
|
אפשר לבצע העתקה בעזרת פיברגלאס ודומיו. ידרוש הרבה עבודה ועדיין תדרש התאמה של המשענת עצמה, ליטוש וצביעה (ולך תדע לאיזה רמת גימור תגיע). המוצר הנוכחי נראה מושלם מבחינת הגימור וההתאמה ולכן הייתי שוקל לרכוש אותו אם זה היה חושב לי.
אם אתה מחליט לעשות משהו לבד, נסה להעלות צילומים והסברים למען אחרים אולי יעשו גם.
|
|
|
#17 |
|
Member
|
רענן, אתה מתכוון להעתקה ועבודה על המשענת כולה? הרעיון שלי היה רק להכין תחליף דומה לרגל המשענת. כפי שמופיע בתמונה המצורפת.
הבהרתי היטב שלמרות רצוני.. השתעבדותי כסטודנט למערכת הלימודים מונעת ממני לבצע זאת. אגב, האם מדבקת רשת על החלון האחורי עוברת טסט ?
don't Fix It Again Tony נערך לאחרונה על ידי khc : 27-07-09 ב 21:26. סיבה: הוספת תמונה |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Super Moderator
מנהל
|
ברשמי העתקה, לא התכוונתי למשענת כולה כי-אם רק לבסיס. לאחר מכן נראה אותך מתאים את המשענות הג'נריות לבסיס שיצאת ועוד בגימור יפה.
היה ברור לי את שרשמת אך כנראה לא רשמתי בבירור את דעתי. 800 ש"ח זה יקר אבל, לדעתי האישית, זה או זה או כלום. על-אף שאפשר לייצר משהו לבד שעדיין לא יהיה ממש זול ולך תדע איך הוא ייצא.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| גרנדה פונטו אבארט' שחורה קיימת בארץ | שחרון | פיאט כללי | 26 | 22-07-08 22:44 |
| פונטו משענת ראש | karpi | פונטו - טכני | 3 | 12-01-08 21:05 |
| משענת יד- פונטו גרנדה | hordoron | גרנדה פונטו - טכני | 5 | 31-12-07 15:43 |
| אונו טורבו דור שני-קיימת למכירה? | מועדון פיאט ישראל | 6 | 28-08-07 16:14 | |
| ניצוץ חלש בפלג ??? האם קיימת חיה כזאת ?? | פורום הגראז' | 11 | 15-01-07 21:18 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד