![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
|
אולי משהו כזה ?
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
|
אדיר
![]() ![]() ![]() גיא, רוב הסיכויים מהתבוננות בתמונה שצרפת שזה איזו מערכת "Eagle משהו" או כל דבר בסיגנון שמוכרים במחיר מופקע של 400-500 שקלים בכל חנות DIY מצויה. איכותי ויוקרתי זה בטוח לא.
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto MK2 Young 2003
|
הועלה פה המילה "קבל" ואני מבין שמתכוונים לקבל דיגיטלי ששומר על מתח גבוהה באוטו ומשפר את איכות הצלילים במעט, זה ממה שידוע לי מפה לאוזן.
הייתי רוצה לדעת אם יש פה מישהו שבאמת יודע מה הקבל הדיגיטלי עושה ?
|
|
|
#24 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
עדכונים:
קודם כל הרכב שנת 2001 ולא 2003 כמו שציינתי (ראיתי ישר סיומת 10= שנת 2001). נהגתי עליו והוא נוסע מצויין למרות הק"מ שהוא עבר (156K), חוץ מזה שמדובר בגיר ידני שחסר לי מאוד כבר 9 חודשים. ניגשנו היום ל"אוטו דיפו" בחוצות המפרץ, רכשנו רדיו דיסק, רמקולים קדמיים ואחוריים. להפתעתנו מכשירים של "פיוניר" שהמלצתם לא היו בסביבות התקציב (1000) אלא 1700 ש"ח וצפונה, מה שאילץ אותנו לרדת ממותג זה. המותגים שנשארו זה פנסוניק, JVC, קנווד ו- LG. לבסוף נבחר המכשיר של LG בגלל העיצוב והתאורה הכחולה (שגם מתחלפת לאדומה), מצ"ב תמונה. למכשיר יש בלוטוס, 2 יציאות למגבר, שלט רחוק, פאנל נופל ונשלף, כניסת AUX וגם כניסת USB- בעצם עונה על כל הדרישות הראשוניות. המערכת והרמקולים הותקנו תמורת 160 ש"ח אצל "אוטו דיפו", בזאת אני רוצה לנצל את הבמה ולהמליץ על מרכז ההתקנות שלהם והחנות עצמה- שירות ומקצוענות ברמה גבוהה. ההתקנה עברה חלק ורואים שהמתקין שם יודע להתקין ולא גורם לנזקים ברכב כמו "רדיו מילאנו" אצלכם במרכז הארץ... כמו כן הגיע רכב להחלפת 4 צמיגים והחלפת טאסות ועוד רכב להחליף מצבר- העבודה מקצועית. בנוגע לרמקולים שכחתי את המותג, עקב מגבלת תקציב נאלצנו לא לרכוש את הטובים ביותר (פיוניר, קנווד ושות'), אלא להתפשר מעט (אבל בשום אופן לא זבל סיני). לאחר ההתקנה שומעים מצויין. אגב, הרמקולים הקדמיים שהיו מותקנים שם התפרקו ביד למתקין, לא ראיתי דבר כזה בחיים, הרמקול היה קרוע מבפנים. בנושא הר"ד שהיה מותקן שם מדובר היה בזבל סיני, אפילו היתה בעית מגעים וכשלחצו על המסך עצמו הרדיו נכבה ונדלק מעצמו. תודה לכל מי שייעץ ומקווה שאני אזכה בהגרלת הפורשה (אכלתי היום במקדולנדס) ואז אני אתן לכם סיבוב... נערך לאחרונה על ידי stio : 25-07-09 ב 22:16. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
הכי חשוב שאתם מרוצים.
אישית לא הייתי אומר שהטובים ביותר זה פיוניר, קנווד וכדומה, אלה זה הרמה הבסיסית ביותר וכל מה שמתחת לנ"ל זה כבר בזבוז של כסף. אבל כל אחד ומה שטוב לו, היה לי חבר לעבודה שהקפיץ אותי יום אחד באפלאוז שלו ואמר לי ששומעים אצלו משהו מדהים. הרמקולים כל כך חרחרו והאיכות ברמה כל כך ירודה שיותר סבלתי מאשר נהנתי. אגב כמה עלה כל הסיפור? בכל זאת תתחדש
|
|
|
#26 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
קודם כל האיכות מצויינת והרמקולים לא מחרחרים גם בווליום גבוה, אך כמובן שמגבר ישפר עוד את האיכות. מה שכן, מורגש המחסור בבאס (לא קריטי).
תופעת הרמקולים המחרחרים והנחנקים מוכרת לי היטב עוד מתקופת האונו והרדיו דיסק הסיני שהיה מותקן שם. לגבי מחיר: הרדיו דיסק עלה 950 ש"ח, הרמקולים הקדמיים "6.5 עלו כ- 350 ש"ח, והרמקולים האחוריים "4 בצידי המגש האחורי עלו כ- 250 ש"ח. סה"כ על הציוד 1550 ש"ח (לא כולל התקנה, ההתקנה עוד 160 ש"ח). הוא גם קנה שטיחים מניקל בצבע תכלת במעל 100 ש"ח (אני אישית אמרתי שכל אחד והטעם שלו, אבל אני מעדיף לשמור על רכב איך שהוא יצא מקורי מהמפעל, ולא להוסיף/ לשנות בו דבר). סה"כ מעל 1800 ש"ח כולל חומרי ניקוי לג'אנטים מגנזיום המקוריים של פיאט שכנראה לא ראו שטיפה מ- 2001... באופן כללי היו רמקולים "6.5 גם ב- 950 ש"ח ומצד שני רמקולים "4 גם ב- 100 ש"ח, אז מה שהורכב היום על הרכב זה משהו באמצע. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רמקולים קדמיים פונטו ספייס | command sergeant major | אודיו | 4 | 09-07-09 16:32 |
| פונטו ספייס - האם למישהו יש נסיון עם השחלת חיווט לרמקולים בדלתות? | raanan_t | אודיו | 2 | 27-06-09 22:02 |
| [פרויקט מצולם] - החלפת הרמקולים הקידמיים בפונטו ספייס | Ron_Dadon | אודיו | 10 | 23-04-09 23:53 |
| מגש רמקולים אחורי - פונטו ספייס 2003 | פורום הגראז' | 3 | 05-04-07 16:20 | |
| כמה הצעות לשיפור האתר ומערכת הפורמים | אתר המועדון | 1 | 20-04-06 13:06 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד