![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט אספנות פיאט 500, 127 וכאלו שנעלמות אט אט מהנוף הארץ ישראלי. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: חיפושית
|
הודעה חשובה שפורסמה ע"י מועדון החמש !
מועדון החמש שמח להודיע שבישיבת וועדת הכלכלה של הכנסת היום בבוקר, אישרה הוועדה חובת טסט אחד בשנה לרכבי אספנות במקום שני טסטים כפי שהיה עד כה.
יחד עם זאת, יתבקשו בעלי רכבי אספנות לבצע בדיקות חורף לרכבם. בישיבה נכח יו"ר המועדון, נחום קדמיאל, שייצג את עמדת המועדון מול חברי הוועדה. פרטים נוספים על פרטי השינוי יפורסמו מייד כשייסגרו הפרטים התקנוניים ע"י משרד התחבורה. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לא הבנתי למה הכוונה במילה "יתבקשו".
אם בדיקת חורף חובה, הריי שאין כ"כ מה לשמוח- במילא הרכב יבקר פעמיים בשנה במכון, רק במקום 2 מדבקות של אותה שנה בטסט- יקבל בעל הרכב מדבקה עם וי מעוצב. נערך לאחרונה על ידי stio : 21-07-09 ב 15:30. סיבה: תיקון שגיאה |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אני מניח שהכוונה היא לבדיקת חורף במוסך ולא במכון.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מועדון החמש- השקת וולוו 'מלאך' 1968/ אריה קרון- בנשר ב- 17.07.09 | Michael | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 0 | 16-07-09 21:55 |
| האירוע השנתי של מועדון אלפא רומאו, מפגש "צל תמר", יום ו', 22.5.09 | gilgil | פעילויות המועדון | 1 | 20-05-09 15:20 |
| תמונות מפגש מועדון פיאט, 23.06.06, "מצת אור"- חיפה | stio | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 1 | 21-02-09 00:07 |
| חו"ד על HGT שפורסמה ביד שתים - 2002 70K ק"מ | yairba | יעוץ ברכישת רכב | 13 | 30-05-08 01:01 |
| מועדון פיאט, בקישורי המועדונים של "אוטו". | מועדון פיאט ישראל | 1 | 19-09-06 23:11 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד