![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#222 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
כן, זה כבר פורסם פה איפשהו. היא לא מורידה מחירים, פשוט מתחילה לייבא את הרכב הזה באבזור עוד יותר עלוב (רק 2 כריות אוויר במקום 6) וגם מורידה את הרדיו המקורי עם שליטה מההגה, והידיות יגיעו שהם שחורות ולא צבועות בצבע הרכב כמו ב- "דינאמיק", אז יוצא שהוא יימכר במחיר יותר זול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
|
לעניין התביעה בין סמל"ת וטלקאר, מיכאל לוי ורמי אונגר הם שני תותחים ברמה בינ"ל שעסקי המכוניות הם ממש לא ההכנסה העיקרית שלהם אלא רק הבייבי, הכסף הגדול של שניהם בא מתחומים אחרים. מדובר בשני "יריבים" עסקיים ותיקים בענף הרכב, בינתיים הם תיקו ...
![]() מתוך ידיעה אומר שלסמל"ת היה בסיס לתביעה הזו אבל ככה זה בתי משפט, אתה יודע איך אתה נכנס אך לעולם לא איך אתה תצא. 80,000 מזומנים וטקילין זה גרעינים לשבת בשביל מיכאל לוי ... ניר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
כתבנו בצפון
|
הושלמה עסקת מכירת קרייזלר לפיאט
בכירי חברות הרכב קרייזלר ופיאט הודיעו על השלמת עסקת המיזוג בינהן, שעות ספורות לאחר שבית המשפט העליון בארה"ב הסיר את התנגדותו לעסקה. מחברת מכשירי תנועה, יבואנית קרייזלר, נמסר כי מדובר ב"פרק חדש בהיסטוריה של היצרנית והזדמנות לתפוס חזרה את המקום הראוי לה". כתב: רועי צוקרמן; מקור: ynet; קישור: לחצו כאן |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
כתבנו בצפון
|
מבחן דרכים ישראלי ראשון לפיאט פיורינו החדשה
כמה קטנה יכולה להיות מסחרית לפני שהיא הופכת ללא שימושית? לקחנו למבחן את הפיורינו של פיאט, מסחרית קצרה יותר מגרנדה פונטו, והמסקנה ברורה: הגודל קובע מתוך ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3725187,00.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
כתבנו בצפון
|
> סיכום חמשת החודשים הראשונים של 2009: מה קורה בסמל"ת?
![]() סמל פיאט החדש. מסמל ימים טובים יותר? l צילום: גיא יבואנית מכוניות פיאט לישראל, סמל"ת, מקווה כי ייבוא הגרנדה פונטו בדגמיה הפחות מאובזרים, הוזלת מחיר הדגם וכמו כן הפחתת מחיר ה- 500 וייבוא ה"פיורינו", יביאו לעליית מכירות בעיקר לציי הרכב ובמידה מסויימת גם ללקוחות הפרטיים. למרות המהלכים האחרונים, סמל"ת השאירה באיטליה את הבראבו החדשה, הכרומה, דגם ה"אבארט" ודגמי הספורט של הגרנדה פונטו המאובזרים. האם בכל זאת סמל"ת יכולה לרשום לעצמה הישגים בחמשת החודשים הראשונים של 2009? מנתוני המסירות של "איגוד יבואני הרכב" ניתן לראות שבחודש ינואר של שנת המודל הנוכחית, יבואנית פיאט מסרה ללקוחות 35 כלי רכב בלבד, לעומת 125 מכוניות בתקופה המקבילה אשתקד. יש לציין כי "קיה" בבעלות החדשה של רמי אונגר, מסרה ללקוחות באותו החודש 249 מכוניות, לעומת 8 מכוניות בלבד בתקופה המקבילה אשתקד, אז הייתה בבעלות סמל"ת. בחודש פברואר, מסרה סמל"ת ללקוחותיה 145 כלי רכב. אומנם שיפור ניכר מהחודש הקודם, אך ירידה דרסטית לעומת התקופה המקבילה אשתקד, אז נמסרו ללקוחות לא פחות מ- 250 כלי רכב. בחודש מרץ, סמל"ת ירדה בכמות כלי הרכב הנמסרים. כך יוצא שיבואנית פיאט מסרה ללקוחותיה באותו החודש 71 מכוניות לעומת 251 כלי רכב נמסרים בתקופה המקבילה אשתקד. באפריל עם הכרזת החברה על ימי מכירות מיוחדים עם בוא האביב, הצליחה החברה למסור 110 כלי רכב בלבד, לעומת 1102 כלי רכב נמסרים מתוצרת מאזדה היפנית. במאי מסרה סמל"ת 101 כלי רכב. מדובר דווקא בעלייה לעומת התקופה המקבילה אשתקד, אז נמסרו 66 כלי רכב בלבד. ![]() פיאט בראבו החדשה. עדיין לא בישראל l צילום: יצרן בסיכום הכולל של חמשת החודשים הראשונים של 2009, עולה כי סמל"ת מסרה 462 כלי רכב מתוצרתה בלבד. מדובר בירידה של למעלה מ- 50% לעומת התקופה המקבילה בשנת 2008, אז נמסרו ללקוחות לא פחות מ- 896 כלי רכב. ממבט על שני המותגים הנוספים בבעלות סמל"ת עולה כי ייבוא לנצ'יה עדיין לא חודש, ואף המותג הוסר כליל מרשימת המסירות של איגוד יבואני הרכב. במשך תקופה המותג היה מופיע במקום האחרון עם 0 מסירות, אך כאמור כעת הוסר לחלוטין מהטבלה. המצב אצל אלפא רומיאו מעט שונה, ובתום חמשת חודשי השנה הנוכחית עולה כי 82 מרכבי המותג נמסרו לבעליהם המאושרים. נערך לאחרונה על ידי stio : 22-11-09 ב 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
כתבנו בצפון
|
פיאט מפטרת 1400 עובדים ממפעלה בסיציליה
![]() פיאט הודיעה על כוונתה לפטר לשבועיים 1,400 עובדים במפעלה בסיציליה, ולהפסיק את הייצור בו לחלוטין ב-2011. המפעל, שמייצר לנצ'יה אפסילון, ימשיך לעבוד שלא למטרות תעשיית הרכב להמשך הכתבה לחצו על הלינק המצורף. מקור: ynet (רועי צוקרמן) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3736265,00.html __________________________________________________ _______________ איתות נוסף בדרך לשינוי מדיניות? פיאט כרומה בדרך לישראל (פרסום נוסף) ![]() איתות נוסף, אולי בדרך לשינוי מדיניות היבואן? פיאט כרומה בדרכה לארץ הקודש. אלינו תגיע פיאט כרומה עם מנוע בנזין בנפח 2.2 ליטר המפיק 147 כ"ס יחד עם תיבת הילוכים אוטומטית בעלת 5 יחסי העברה (אותה יחידת כח המשרתת את אופל ווקטרה). הביצועים נאים ועומדים על 10.7 שניות בהאצה ל-100 קמ"ש וצריכת הדלק הממוצעת עומדת על 10.7 ק"מ לליטר, דיי מאכזבים בעידן הירוק, בממוצע ע"פ נתוני יצרן. להמשך הכתבה לחצו על הלינק המצורף. מקור: icar http://www.icar.co.il/Article/343/%D...A8%D7%90%D7%9C נערך לאחרונה על ידי stio : 28-06-09 ב 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
כתבנו בצפון
|
הברקטה של פיאט חוזרת?
(ניר בן טובים, מערכת וואלה) ![]() סדנת 'דיסאנו ארט' תורמת לשיפור הזוגיות של פיאט וקרייזלר. הסאפור היא רודסטר בעלת סממנים משני ההורים להמשך הכתבה ולתמונות נוספות של הרכב לחצו כאן: http://cars.walla.co.il/?w=/4700/1512958 |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
כתבנו בצפון
|
יוני 2009: סמל"ת מסרה 211 כלי רכב מתוצר "פיאט"; מדובר בירידה של 37.6%
ע"פ נתוני "איגוד יבואני הרכב" עולה כי סמל"ת מסרה בחודש שעבר 211 מכוניות פיאט. למרות העלייה לעומת חודש מאי, מתברר שמדובר בירידה של 37.6% במסירות לעומת התקופה המקבילה. בשנת 2009 כולה נמסרו 673 מכוניות פיאט ללקוחות, וגם כאן מדובר בירידה של 45.5%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
כתבנו בצפון
|
פיאט חוזרת לייצר בסין
(ניר בן טובים, מערכת וואלה) תפתח ב-2011 מפעל חדש בשותפות עם יצרנית מקומית. תשגר כ-250 אלף מכוניות בשנה ביניהן הפונטו, הבראבו והלינאה להמשך הכתבה: http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1516377 |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
חדשות רכב. | פיאט כללי | 70 | 08-08-13 20:34 | |
פיאט 500 חדשות ב- ynet | פיאט כללי | 1 | 11-01-07 19:40 | |