![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
דעתכם על טופס הבדיקה ( פונטו HGT 02 )
להלן תוצאות הבדיקה , המחיר המקורי היה 35K, לאחר שהתגלתה המכה בקורות אורך ורוחב, המוכר הסכים לרדת ל 24K ש"ח .
בנוסף דרוש החלפת תושבות מנוע וגיר( יש רעש של דפיקה מכיוון המנוע ברגע שעוזבים את הגז בפתאומיות), החלפה של חיישן למבדה ( נורת הזרקה היתה דולקת ואיפסו אותה במוסך, אך אמרו שהיא תחזור לדלוק), וזהו פחות או יותר. מה דעתכם? שווה לקנות במחיר כזה? תודה נערך לאחרונה על ידי גיא .ב : 04-06-09 ב 18:07. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
נכון שהמחיר גורם לך לרצות לרכוש את הרכב
אך אתה צריך להיות מודע לכך שהרכב לא טופל כראוי! אף בעל רכב לא ימשיך לנסוע עם נורה דלוקה שמתריעה על תקלה! בנוסף הרכב "אוכל צמיגים" פגיעת שילדה משמעותית לכל אורך הרכב! שיר עם נקישות שדורש שיפוץ/החלפה ועוד הרבה! עלות תיקונים: טיימינג-1500-2000 וריאטור-1200-1500 צמיגים - 1700 ירידת ערך על רכב עם שילדה-בערך 5000 מתחת למחירון(לא תמכור ביותר) וזה עוד מבלי להזכיר את הגיר,בלמים(שלא בדקו כמובן),לפתור את התקלה, ממיר קטליטי שלא עובר טסט. אני לא הייתי רוכש את הרכב הנ"ל. שים לב שלאחר כל התיקונים אתה נשאר עם השקעה של 35 אלף אבל עם פגיעת שילדה רצינית! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto MK2 Young 2003
|
עזוב את המחיר לרגע.
תחשוב כמה תצטרך להשקיע עלייה שתביא אותה, או לך תדע כמה בעיות עוד יצוצו לך כי אני בטוח שאם הנזק אתה בסוף תגיע ל35K אפילו יותר. אישית גבר וותר על זה ותחפש עוד.
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
נראה חשוד מידי, ועוד עם פגיעה בקורת אורך...
לדעתי כדאי לוותר. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
יש לה פגיעת שלדה. זאת אומרת שבתאונה הבאה האוטו לא יגן עליך כמו שצריך, וכמובן לא מעט השקעה בשביל להביא אותה למצב טוב.
אולי אם המוכר היה יורד לחצי מחיר היה על מה לדבר. (וגם אז רק אם אתה מודע לזה שהאוטו בתאונה הבאה לא יגן עליך כמו שצריך).
|
|
|
#6 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
איזה צבע הרכב ואיזו עיר? שנדע כולנו...
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
טיימינג נעשה לפני שנה וחצי - בדקתי במוסך, וריאטור הוחלף גם לפני שנה וחצי.
קלאץ, משולשים, שיפוץ גיר, ומיסבים הוחלפו לפני שנה. וטיפול גדול אחרון שכלל ברקסים, ובולמים מקדימה נעשה לפני 3 חודשים. תושבת מנוע עליונה הוחלפה לפני קצת יותר משנתיים. הכל בדקתי במוסך- וזה מאומת. הרכב בצבע צהוב, מראשל"צ. 109K ק"מ, יד שניה. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הרכב עבר תאונה רצינית מאוד בחזית- תיקון בשלדה, שמשה קדמית הוחלפה, הוחלף מכסה מנוע וגם אחת מהכנפיים. בסעיף של לוח השעונים מציינים לבדוק כריות אוויר- למה הם רשמו זאת?
לא לרכוש את הרכב, נקודה. לא ברור לי איך לא ראית זאת בעצמך. שקל לא הייתי משלם על הרכב הזה. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
המוכר לא אמר לך מראש שהרכב פגוע שסי? מה זאת אומרת אחרי שגילו שיש שסי אז הוא הסכים להוריד? מה הוא ניסה להסתיר את זה?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto MK2 Young 2003
|
חבל לטחון סתם מים.
הדבר היחיד שאפשר לעשות אם האוטו הזה הוא לצבוע אותו בירוק ולזרוק אותו לפארק הירקון .
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ניתוח טופס בדיקת רכב- פונטו HGT 2002 | גיא .ב | יעוץ ברכישת רכב | 21 | 26-05-09 20:34 |
| צריך את דעתכם על פונטו ספייס 2005... | Hermes | יעוץ ברכישת רכב | 14 | 29-06-08 00:12 |
| ראיתי פונטו hgt, אשמח אם תוכלו לתת חוות דעתכם. | meymia | יעוץ ברכישת רכב | 12 | 27-04-08 01:07 |
| יופסק ייצור, שיווק ומכירה של דלק אוקטן 96 | פיאט כללי | 7 | 08-07-07 05:40 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד