![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: מחפש
|
פיאט פונטו
שלום רציתי לישאול לגבי האוטו פיאט פונטו שנת 93-98 איך האוטו לנהג חדש בן 17 וחצי ..
שמחפש ליקנות אוטו מבחינת חיסכון ומבחינת בעיות של הרכב האם אתם ממליצים ליקנות ? ואם כן אנא להודיע לי אני מאיזור חולון בת ים. תודה רבה מראש לעונים! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
פיאט פונטו דור 1 שווקה בארץ בין השנים 95-00
כרכב ראשון הוא נהדר חפש אחת שמורה, שים לב להבדלים בדגמים תוכל לראות אותם במחירון כל דגם והאיבזורים שלו. בחלק מהדגמים המזגן הותקן בארץ, שים לב אם זה חשוב לך.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto MK2 Young 2003
|
שלום גבר ראיתי אתה מבת-ים [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] גם אני מבת-ים, שמח לדעת שיש חבר במועדון שהוא מבת-ים.
אז ככה נכון שהפונטו חסכוני וקטן קומפקטי ונראה ספורט והכול על תשכח שאתה מדבר על שנים שזמנם לאט לאט כבר עוברים. מכוניות כאלו כיום יכולות להציף אותך בשרשרת בעיות וחבל על הכסף. זאת דעתי גבר בגלל שרשמתה שאתה נהג חדש ובן 17.5 אז אני מאמין שאתה חדש בתחום המכוניות ולא תרצה לשפוך כסף על אוטו. בכול מקרה תנסה להסתכל קדימה יותר לא רק על החסכוני והקטן אלה גם על השנה והמצב שלה מבחינת הכול מכני חיצוני וכו'. שיהיה בהצלחה גבר אם תחליט ללכת על זה. שאלה ל-makara האם אתה חושב שאפשר למצוא כיום פונטו דור 1 שמורה ? אגב זה לא אומר שאני לא מת על הפונטו אך עדיין אני חושב שכיום לאט לאט הפונטו דור 1 הולכים ונגמרים במלאי של השמורות חוץ מחברי המועדון ועוד אנשים בודדים ששומרים על האוטו ומטפלים בוא כמו שצריך.
Fiat Punto MK2 Young 2003 נערך לאחרונה על ידי Caveman : 07-05-09 ב 08:41. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
בשנתונים המדוברים, ההגדרה של "רכב שמור" לדעתי משתנה קצת.
כמובן שלרכב עם ק"מ נמוך יותר תמיד תהיה עדיפות (אם כי גם נמוך מידי זו בעיה). בתכלס, ברכבים כאלה, שעלותם עד 15K ברוב המקרים - צריך לבדוק בעיקר דברים קריטיים: מנוע, גיר, שלדה ואלמנטים בטיחותיים. על כל בלאי אחר, שהוא סביר לזמן הרכב ולא נגרם מהזנחה - אפשר להתפשר במחיר (קלאץ' גמור / בלמים גמורים לדוגמא). לעומת זאת - על נזילות שמן רבות / ראש מנוע פגום / קומפרסיה לא תקינה / נוזל קירור / ללא נוזל קירור יעודי / גיר שדורש שיפוץ / שלדה שנפגעה / כרית אוויר לא תקינה (פה אני קצת מסייג את עצמי - כי אני יודע שלכרית יש "תאריך תפוגה")- לפי דעתי צריך לוותר על הרכב ולעבור לרכב הבא, שכן אלו מכלולים שעלות תיקונם כמספר אלפים טובים. לדעתי אין שום בעיה למצוא היום פונטו דור ראשון שמורה ומטופלת (יש אחת של השכן שמחנה תמיד לידי, שנת 98, כמובן שהצבע כבר לא כמו שהיה אבל שמורה ומטופלת כחדשה - פשוט לא למכירה )
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
תודה רבה..
אבל אני גם מיתלבט מיפני שהבנתי שיש לפונטו את המחלה של הגיר האם זה באמת אמיתי?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
...
אולי גם תוכלו לעזור לי אני מחפש אוטו במחיר גם לא יקר ולא זול 5000 לא יותר מזה..
כי אני גם אמור להיתגייס בהמשך |
|
|
|
|
|
#7 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
עד 5K קנה את הפיאט אונו.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
אוטו "במחיר לא יקר ולא זול 5000 ש"ח"
אז מה זה תקציב של רכב זול? 1000 ש"ח? קצת לא ריאלי אני לא יודע מה האמינות של האונו אבל נראה לי שעדיף בתקציב הזה סובארו ג'אסטי.
|
|
|
#9 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
הלו - לי יש פונטו דור ראשון שמורה. מבחינה מכאנית.
![]() פונטו דור ראשון מפגינה אמינות נהדרת והיא הרבה יותר טובה ומודרנית מהאונו. אני לא מכיר מחלות של הגיר. שים לב שחשוב לקנות אחת שמטופלת כמו שצריך. זאת אומרת שמנים איכותיים ובזמן ונוזל קירור פראפלו בלבד. בפונטו לעומת האונו הרדיאטור עלול להיסתם (בנוסף על הנזק לראש המנוע) בגלל נוזל קירור לא מקורי. האונו זה רכב בסיסי יותר, דיי אמין אם שומרים עליו. (יש לי גם אחת כזאת, אמרתי את זה כבר?) אם אתה מתגייס ולא הולך להיות ג'ובניק - למה לך אוטו? שים לב שגם בתקופת הצבא צריך לשלם על התחזוקה של האוטו (דלק, ביטוח טיפולים - בכ"ז אוטו ישן), אתה בטוח שיהיה לך איך לשלם את כל אלו?
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט פונטו ספייס 2001 VS פיאט פונטו ספייס 2003 | פיאט כללי | 3 | 01-05-07 22:19 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד