![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#9 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
האם אפשר לשאול מה המחיר של הרכב?משומש כמובן,וכמה עולה ביטוח,
התלבטות העיקרית היא בינו לביו פולו גולף. כאשר ההתלבטות היחידה ביו הרכבים היא תצטורכת הדלק,ביטוח,אמינות,ולבוא כמה שפחות למוסך ידוע לך מי הכי אמינה מביו הרכבים שציינתי?כולל הפונטו ספייס. ובכמה אני יכול למצוא את דגם הELX ידנית? עוד שאלה כיצד אני יכול להבדיל ביו הדגמים?ביד 2 רק אומרים פיאו פונטו או פיאו פונטו ספייס ולא רושמים S,SX,ELX כיצד אפשר להבדיל? איזה דור מומלץ לי וגם כיצד אפשר להבדיל ביו הדורות?מנוע של1.3 יספיק לי לנסיעות ביו עירוניות?ירושלים,חיפה וכאלה,פעם בשבוע וערים יותר קרובות עוד פעם בשבוע. ראיתי ביד 2 שיש 2 דגמים ולא הבנתי לדגם הראשון קוראים Clube Spice לשני ELX SPICE מה ההבדל ביניהם אם בכלל יש הבדל? או שיותר שווה לי לקחת סיאט פונטו בדגמים ישנים יותר לא ספייס ?אם כן איזה והאם הצטרוכת דלק שלהם,ביטוח וכל מה שהסברתי יותר זול? השמח אם תעשה הסבר קטן גם על דגמי הדור הראשון אם בכלל זה נחוץ לי,וממש תודה לך,או על דגמי הפייט הרגילים (לא ספייס) או שפשוט תסביר לי מה הכי שווה לי לקנות נערך לאחרונה על ידי Cor : 15-04-09 ב 05:39. |
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה ברכישת פונטו | evyatar11111 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 31-03-09 19:20 |
| יעוץ ברכישת פונטו ספייס | Trick Daddy | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 30-01-09 17:33 |
| התייעצות ברכישת פונטו ספייס ELX 02 | kusi | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 23-11-08 22:18 |
| עזרה ברכישת PUNTO HGT | פיאט כללי | 27 | 19-12-07 11:09 | |
| ייעוץ ברכישת רכב בסביבות 10000 | קניה | 17 | 20-02-06 08:34 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד