![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#10 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
גיא לפי הדרישות שלך
אולי שווה לך לשלם קצת יותר ולקנות minimac הוא יענה על כל הצריכים שלך עוד יתרון שלו זו העבודה עם גרפיקה שהוא יותר טוב וכיום הם מגיעים אם מעבדים של אינטל ככה שאפשר לעשות dual boot ולהעלות אותם עם XP או להעלות את הXP בצורה ורטואלית בתוך מערכת ההפעלה של MAC ואם לא כל מחשב עד 2000 יספק אותך, מקסימום להחליף ספק ליותר חזק (הם בדרך כלל של חברות יותר טובות ולכן שקטים יותר ) כמה יותר חזק לא רלווטי כי אני לא מחבר מליון רכיבים או כרטיס מסך חזק ובאיבורי אם אתה תופר מחשב לפי מפרט שלך אתה אולי משלם יותר אבל אתה מקבל מחשב בדרך כלל אין סיכוי שתקבל רכיבים משופצים אני יענה על השאלות סלד של דיסק מדבר על כמה מהר הוא כותב קורא וכו שווה לשדרג מאוור בסיסי למאוור וגוף קרור קצת יותר טוב בכדי לקבל יותר שקט וקירור נערך לאחרונה על ידי pompa : 14-04-09 ב 13:59. |
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| hgt אחרי פוטושופ , מה דעתכם ? | idango | גלריה | 13 | 12-09-10 21:43 |
| {עזרה} איך אני מחליף את יד ההילוכים? | djslon | פונטו - טכני | 0 | 10-02-09 12:31 |
| אתר אינטרנט חדש לפיאט ישראל | רפי לין | פיאט כללי | 31 | 14-11-08 13:22 |
| צביעת ג'אנטים של HGT, מומחי פוטושופ שיכולים לעזור? | פיליפ | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 07-06-08 02:49 |
| איך אני מחליף את הרמקולים הקדמיים בפיאט בראבה ? | אודיו | 2 | 22-12-06 19:44 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד