![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
צטט:
אח מתי תלמדו זול עולה בסוף ביוקר. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
זה נקרא לשלם בזוקר אורן.
נקווה שלא כך המקרה הזה. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
צטט:
עובד יופי יופי ולא הגעתי אפילו ל900 שח ![]() עוד דבר חשוב כשאתה הולך בוא נאמר למוסך המרכזי אתה יודע מי עובד לך על הרכב ? יכול להיות גם שאיזה ילד בן 17 מרכיב לך את הטימינג ,לא ?בא לך על זה ..?? הרי לעמוד ליד הרכב לא תוכל ..נכון ? לראות מה עושים או אם באמת כל מה שכתוב בחשבונית אכן הורכב לך ,בעיניים לא ממש תראה.נכון ? אני לממן מוסכים מרכזיים כנראה שגמרתי ובמיוחד עם רכב משנת 2001 {במחיר 30 ומשהו אלף שח } אותו מכונאי שהרכיב לי את הטימינג מיקצוען אמיתי וקודם כל חבר אמיתי ..רב אומן בכל מה שקשור באיטלקיות כבר 20 שנה.. בוגר אלפות, פיאט,לנציות ואני בטוח שיכול לספק ידע ,ודרך אגב גם עושה זאת להרבה "מכונאים "מהמוסכים המרכזיים למינהם ...ובנוסף אני לידו כל זמן העבודה לי זה כנראה מספיק שוב תודה לכולם |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
כל הכבוד
נכון שטיפול של חגורת טיימינג הוא בעייתי וצריך ידע.
אבל אם רכשתה את החלקים אורגינליים ובמיוחד חגורת טיימינג והחלפתה עם אחד שיש לו ניסיון אז כל הכבוד כך בדיוק אתה יודע מה הוחלף ולא להסתכל מהצד במוסך ולא רואים מה עשו.שלא נדבר על עלויות |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
הפרדתי את תשובותך
![]() כן, אני יודע בדיוק מי המכונאי שעובד לי על הרכב. אני אפילו מבקש אותו ספציפית, כמו שאני מבקש בוחן רכב ספציפי כל הזמן. לא נכון, בכל פעם שאני רוצה, אני שואל, ומאפשרים לי לגשת לרכב. אינני מפריע למכונאי בעבודתו. מעבר לזה, יש שקיפות מלאה בכל המידע שאני מעוניין לדעת. -------------------------------------------------------------------------- תשובה :אני לא ממש יודע בן כמה אתה? או ,כמה מכוניות מתוצרת איטלקית היו לך ??לכן אפרט רק את החדשות שנירכשו מהחברה וטופלו בה {היו רבות אחרות משומשות } אונו טורבו 91 שחורה פונטו GT 95 שחורה פיאט קופה 96 כסופה את הטיפולים למכוניות אלה עשיתי בחברה בלבד תמיד עבדו "מיתלמדים" ונערים מבתי ספר מיקצועיים על המכוניות, ונדיר שמכונאי רציני יצר קשר עין עם אחת מהן ..אלה אם חזרתי אחרי תיקון לקוי {והיו רבים כאלה } לעולם לא נתנו לי להיתקרב ולראות מה באמת עושים ....למרות שהיתחננתי ![]() תמיד הרגשתי מרומה במחיר ... ![]() מה לעשות?? מכוניות חדשות מטפלים בחברה או לפחות כך חשבתי }יכול להיות שדברים הישתנו מאז {מה שלא נראה לי }והיום דברים נראים אחרת ![]() מה בעצם אני רוצה לאמר כאן לך ידידי כנראה יש את" הקשרים "שמאפשרים לך להיכנס לראות מקרוב ,בטח גם הנחה בהתאם , לי ולרבים אחרים אין את ההטבה שניתנה לך . אז שורה תחתונה ,הבחירה שלי תהיה תמיד מכונאי מיקצועי ומשופשף שיודע ומבין על הדרך גם בשיפורים {בכל זאת במוסכים המרכזיים על שיפורים עוד לא שמעו }ואני אחזור שוב על דברי "לממן מוסכים מרכזיים" הפסקתי . |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
צטט:
שלא תבין לא נכון אני לא נגד לחסוך כסף על טיפולים ברכב אבל אני רק חושב שאת העבודות המורכבות האלה כגון רצועת תיזמון או החלפת וריאטור ברכב כדאי לעשות במוסכים מורשים שמכירים את הרכב טוב והכי חשוב שיש לך אחריות גם למה שהם ביצעו ברכב לא מדובר פה על החלפת שמן+פילטר. בכל מקרה כל בעל רכב יעשה ככל העולה על רוחו אנחנו פה רק יכולים לייעץ. יום טוב אורן. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
לפותח השרשור, אני באמת לא יודע למה פתחת את השרשור אם אתה כבר ידעת מראש שיש לך מכונאי אישי צמוד ומקצועי שמטפל לך ברכב ואת החלקים אתה קונה לבד בעלות מזערית. אולי חיפשת ויכוח?
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Senior Member
|
צטט:
![]() לא רק "במכזיים "למיניהם יש אחריות ,אנחנו לא בעזה ידידי . כך שמוסך מידרכה זה ממש לא ובאמת שכל אחד יעשה את אשר עולה על רוחו . יום טוב גם לך . |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Senior Member
|
צטט:
ויכוח ממש לא.. מה שנראה שאתה כן . ששמעתי את המחירים שנקבו כאן,, ושבמוסך המרכזי סירבו לתת לי הערכת מחיר בטלפון ??? פניתי לאופציה שמצאתי לנכון .משהו לא בסדר בזה ? אני גם מרוצה. וגם חסכתי כסף .יש טוב מזה ?? נערך לאחרונה על ידי turbo guy : 10-03-09 ב 19:12. |
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||