![]() |
|
![]() |
בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 01
|
ראיתי שם אחד אבל הוא לא מוכר חלפים רק את כל האוטו ולא בא לי כרגע כל כך להכנס להוצאות מעל הפופיק.
אז ככה היום מצאתי חרט שיש לו את החלק חדש. הזמנתי מחר נקבל. אגב המחיר הוא 800 ש"ח לחלק. ביררתי במורשה כמה הוא עולה והם אמרו 4850 לא כולל מע"מ לא נשמע הזוי? מה אני צריך לבדוק כדי לראות שאין בעיה ולא ילך לי גם הקאמשאפט הזה? אמרו לי לבדוק גומיות של המזרקים של השמן(אולי התייבשו או נקרע ולכן לא משמן טוב את הקאמשאפט) לנקות את הצינוריות של ההזרקה של השמן. לבדוק מסנן שמן פנימי (לא יודע אם הוא לא התכוון למסנן הרגיל ואני לא הבנתי נכון) . לבדוק מרימים, דרך אגב הוא הציע לי במחיר של 50 ש"ח למרים.שווה להחליף על הדרך? דרך אגב את ההחלפה הוא רוצה לעשות אבל הייתה בעייה במציאת החלק גם אני וגם הוא לא הצלחנו לאתר עכשיו כשאותר החלק מחכה לתשובות שלכם ולהחלפה הפעם אני יעמוד על הראש שלו שלא יהיו טעויות מיותרות. נערך לאחרונה על ידי avil84 : 02-03-09 ב 02:42. |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ספר היינס לספייס 01 לא מצליח למצוא באיימיול ? | 11efraim | פונטו - טכני | 3 | 14-05-08 23:22 |
שטיח של תא המטען בפונטו MK1 - היכן ניתן למצוא? | פורום הגראז' | 13 | 04-05-07 17:30 | |
למה כל כך קשה למצוא ELX? | פיאט כללי | 4 | 26-04-07 19:58 | |
מחפש קאמשאפט של פיאט 128 SL מנוע 1300 | פיאט אספנות | 2 | 05-02-07 22:21 | |
היכן אני יכול למצוא קרבוטור מחודש לאונו 93? | פורום הגראז' | 5 | 06-12-06 22:13 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד