![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
+1
השמן והפלאגים לא משנים, אפשר גם לוותר על נוזל קירור ולמלא נסטי אפרסק במקום. בכלל, סע למוסך "זכריה ובניו" ברמלה, הם 40 שנה בעסק, הם גם מורשה יבואן של טריומף והם טיפלו בכל הקורטינות של המשטרה. מה כבר השתנה מאז? כולה כמה חומרים, מחשב משהו, כמה חוטים וחיישנים? שטויות. בכלל, אל תקשיב לאף אחד. קנה שמן ע"פ תחושת בטן, זה בטוח יהייה נכון. 10W50 או 12W75 או אפילו קנולה, לא באמת משנה. קרא שוב ובעיון את ההודעות שמספרן 27, 33, 37, קרא בפורום על טעויות של אחרים או על "כמעט" אסון שהתגלה במהלך טיפול שגרתי במוסך טוב ואז אולי תבין על מה מדברים איתך. אם טרם הבנת, שיהייה לבריאות. רק את השרשור הבא שלך אל תפתח ב"פיאט זה חרה של אוטו, כל הזמן מתקלקל והמוסך לא יודע למה".
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 02-02-09 ב 20:27. |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צטט:
פלאגים - מהווים חלק מהותי בהשלכות על מערכת המחשב ברכב. פלאג לא מתאים וקצת ביש מזל ותמצא את עצמך פחות 4000 ש"ח בחשבון הבנק. שמן - שמן לא מתאים ישפיע על מצב שחיקת המנוע, צריכת הדלק, נזילות שמן ושימון מערכות בראש המנוע. שמן לא מתאים יוודא שהמנוע ברכבך לא ישרוד יותר מדי. המחיר פי 2 כי אתה מקבל יותר. באמת, אני חושב שאין לנו מה לנסות ולשכנע אותך. אתה לא רוצה להשקיע וזו זכותך המלאה, מבחינתנו אתה יכול גם לא לבצע טיפולים כלל, באמת שאני חושב ככה. כל אחד יעשה את מה שהוא מוצא לנכון ברכבו ועם כספו. כל מה שאנו אומרים הוא בגדר המלצה בלבד וכל שנותר לך הוא להחליט אם לקבל המלצה של הרבה אנשים שאומרים לך את אותו הדבר או ללכת עם דעתך.
|
|
|
|
#43 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אין SX עם גיר רציף. אבל הרובוטי מגיע כמובן עם מצב הפעלה טיפטרוניק.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Senior Member
|
רענן :
החל משנת 2004 : SX או Active בארץ. תיבה רובוטית בעלת 5 הילוכים ומצב טיפטרוניק. ELX או Dynamic בארץ. תיבה רציפה ומצב טיפטרוניק ה S או אקטואל בשפתנו היא רק ידנית |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
תודה על ההבהרה.
אינני בקיא במפרטי הדגמים המאוחרים של הספייס.
|
|
|
#46 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: בקרוב פיאט
|
אני לא בא לעשות משהו שהוא נוגד את היצרן פשוט רציתי לדעת למה כל המוסכים הפרטיים לוקחים כולה 500 שקל על טיפול גדול שהמורשה ביהוד לוקח 1100.
הם לא שמים אותו שמן? פלאגים? פילטרים? אני בשיקולים עוד לא החלטתי כלוםץ לגבי הדגם זה SX שנת 2004 בלי מראות חשמליות לפי דעתי זה 8V אני אוודא יותר מאוחר והתיבת הילוכים היא טיפטרוניק יש הילוכים N ו R בצד ימין ואם אני שם בצד שמאל אז זה אוטומט ואני גם יכול לעשות ידני ע"י העלה והורדה של הילוכים לפי הצורך. לא יודע אם זה רובוטי או לא רובוטי מה שאני יודע שזה טיפטרוניק אין לי P בתיבת הילוכים
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
זה מאוד פשוט.
היצרן מודיע למוסך כמה שעות עבודה זה טיפול גדול. טיפול גדול זה שעתיים, שזה בערך 400 ש"ח. מוסך פרטי ישתמש בשמן קצת פחות טוב, בפילטר שמן קצת פחות טוב, בפלאגים קצת יותר זולים וישקיע פחות בכל הבדיקות שצריך לעשות לאוטו במסגרת הטיפול. אז המוסך הפרטי עושה את זה בחצי שעה ומתפנה לעבוד על רכב אחר. תקבל הצעת מחיר מפורטת ממוסך, כולל שמות היצרנים של החלפים שהוא ישים לך (פילטרים, שמן, פלאגים וכו') - ואם הוא משתמש בחלפים טובים והוא קפדן, אז אין בעיה.
|
|
|
#48 | |
|
Super Moderator
מנהל
|
צטט:
ואכן תיבה רובוטית. טיפטרוניק, בפעם המי יודע כמה, הוא מצב הפעלה ולא סוג התיבה/גיר. |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: בקרוב פיאט
|
אוקי
אוקי הבנתי עכשיו השאלה שלי היא אחרת
נגיד ואני הולך למוסך פרטי איזה פלאגים ואיזה שמנים אני צריך להגיד לו לשים. נגיד ואני רוצה ללכת למוסך של חבר של חבר ולהגיד לו את החלקים שאני רוצה שיחליף ספציפית יש איזשהו קמום שאני יכול לדעת איזה סוג שמן פלאגים ופילטר לשים? |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Super Moderator
מנהל
|
על אופצית החיפוש שמעת?
סוג הפלאגים וסוגי השמן המומלצים לרכב שלך נדונו במספיק שרשורים ומקומות. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש מנוע לפונטו HGT 1800 | Ac Performance | קניה | 2 | 23-03-08 16:29 |
| מחפש מנוע לפונטו HGT | פורום הגראז' | 11 | 28-05-07 17:38 | |
| הוספת מד חום מנוע לפונטו 99 s60 | פורום הגראז' | 4 | 27-11-06 12:23 | |
| מחפש מנוע לפונטו GT | פורום הגראז' | 1 | 25-10-06 17:54 | |
| החלפת מנוע בפונטו + הוספת הגה חשמלי : המלצות מחיר | פורום הגראז' | 3 | 10-06-06 16:35 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד