![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
כמה באמת זה עולה לנו ?
כאשר משווים ליסינג ממקום העבודה, לעומת רכישת רכב פרטי,
ברור שנוחות הליסינג עולה כסף, השאלה כמה. להלן קובץ אקסל המחשב ברמת פירוט גבוהה את ההבדלים, הופתעתי מאוד לגלות שהנוחות עולה (תוך התחשבות גם ברפורמה המתחילה בחודש הבא) כ 1,400 ש"ח ! כלומר, לקחת רכב ממקום העבודה (לצורך העניין, פחות 4,000 ש"ח בברוטו, יש שווי מס, דלק ללא הגבלה), עולה כל חודש 1,400 ש"ח יותר מאשר לרכוש רכב לתחזק אותו לבד. הפרט היחיד שניתן להתווכח עליו הוא שווי הרכב שרוכשים, באקסל הצבתי רכב בשווי 50,000 ש"ח, מכיוון שאני לא חושב שאם מישהו רוכש רכב במקום ליסינג, או ירכוש רכב ב 114,000 ש"ח (כמו המאזדה), ולכן צריך שהחישוב יהיה אמיתי. האם 1,400 ש"ח לחודש בעבור הנוחות של רכב טוב יותר, וראש שקט מבחינת טיפול ברכב וכו', זה אכן המספר ? נשמע לי הרבה יותר מאשר שיערתי, יתכן וטעיתי בנתון כלשהו ? תמונת חישוב : http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Po...sgid=124679130 נערך לאחרונה על ידי Subscription : 10-12-08 ב 02:59. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
שני דברים:
1. לקחת מחיר מאוד גבוה עבור רכב בליסינג. (מזדה 3 אמורה לעלות סביב ה-3000 ש"ח). 2. נסועה שנתית - זה הגורם שיקבע אם לקחת ליסינג ישתלם לך או לא. האוטו שלי למשל עושה בממוצע 3,000 ק"מ בחודש (והקילומטרז' על המכוניות הפרטיות שלי מעיד על זה שגם בלי ליסינג אני נוסע הרבה). וכמובן - יש את אלמנט הנוחות. אתה כל הזמן נוסע ברכב חדש, לא צריך להתעסק עם ביטוחים, טיפולים טסט וכו', ואם קורה משהו לאוטו - אז אוספים אותו ממך ונותנים לך רכב חלופי עד שמחזירים אותו אליך.
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
צטט:
2. הממוצע אצלי הוא 25,000 ק"מ בשנה. ברור שהשורה התחתונה היא אלמנט הנוחות, פשוט לפי החישובים עולה שהנוחות (כולל כמובן נסיעה ברכב חדש טוב ובטיחותי יותר) במקרה שלי, עולה כ 1,400 ש"ח בחודש... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
וואו - אז שוחטים אתכם במחיר של הליסינג :O
וכמו שאמרתי, השיקול המרכזי הוא הנסועה השנתית. לגבי בטיחות - כל פונטו ספייס מספקת 4 כוכבי בטיחות, שזה כמו מזדה 3 אם אני זוכר נכון.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שעון חום עולה מעל לחצי ?? | eyaluriel | פונטו - טכני | 3 | 16-06-08 13:45 |
| ביקוש עזרה לכל המוממחים באמת לאלה שמבינים. | פורום הגראז' | 2 | 30-12-06 18:25 | |
| כמה עולה? | פורום הגראז' | 6 | 13-12-06 12:47 | |
| שבר ציר בדלת בפונטו ספייס 2002 | פורום הגראז' | 2 | 05-10-06 01:46 | |
| כמה בערך עולה כבל של הספידומטר? | פורום הגראז' | 6 | 06-10-05 21:14 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד