![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| טמפרה - טכני טכני - דגמי טמפרה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
לפי דעתי תיקח אותו למוסך מורשה הכי טוב והכי בטוח בשבילך ולאוטו שלך תראה מה האבחון שלהם וקח הערכת מחיר תראה איזה חלק הם רוצים להחליף ומשם תמשיך אם זה זול אז תתקן שם ואם הם רוצים יקר אז תעשה את זה בעצמך אבל לפחות תדע מאיפה באה הבעיה
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אם זה אותו הדבר כמו באונו וכו', אז יש שם קפיץ כזה שבתוכו חיישן מצב סל"ד סרק (זה בעצם מפסק קטן) ואז אמור לעבור פיקוד לסולונואיד שייצב את הסל"ד.
משהו שם פגום (אם בחיווט ואם משהו אחר) והכי קל למצוא את התקלה הזאת כאשר המחשב מחובר לאגזמינר של פיאט, ואז אפשר לבדוק את מצבם המדוייק של החלקים. אם תמצא פיאט אחרת כזאת לפירוק עם אותו בית מצערת, אתה יכול לנסות להחליף ביניהם.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
תודה חברים אני כבר ילך לפירוקים באמת תודה אני חושב שאין בעייה בחוטים בדקתי אותם הכול עובד אבל אני באמת חושב שזה בעייה בפנים עוליי יש שם מנוע חשמלי קטן עוליי היום אני יבא תמונות של החלק עוליי זה יעזור יתר אהה ויש שיתה ככה שמעתי שאפשר לאפס את כול המערכת אזרקה עם מישהו יודע אז תגידו לי בבקשה יש לי טסת עוד חודש תודה על העזרה חברים אין כמו פיאט
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
טמפרה
אני עוד פתוח לאצאות אז עם אתם ניכנסים אז לאגיב בבקשה עם אתם יודעים משהו
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש מחשב לאונו. לא דחוף בכלל. (נערך) | Aviv y | אונו - טכני | 1 | 27-05-08 13:13 |
| מים נוזלים (דחוף!!!! זה רק באיכילוב) | ranyanay | פונטו - טכני | 9 | 20-05-08 17:20 |
| פנצ'ריה בירושלים, ממש לא דחוף (נערך) | antisane | פונטו - טכני | 5 | 20-02-08 08:36 |
| הילוך 5 לא נכנס לאחר החלפת מצמד (נערך) | roee2 | פונטו - טכני | 0 | 09-02-08 13:03 |
| קניית פנסי ערפל מקוריים לרכב (פונטו דור רא | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 27-12-07 20:53 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד