![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
לצערי התעכבתי עד עכשיו בסידורים ואני לא אגיע למפגש...
אני מקווה שיהיה מפגש מעניין ושתהנו.. |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
לא אוכל להגיע למפגש , תהנו גם קצת בשבילי עידן .
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
שלום לכולם,
היה מפגש מהנה מאוד. תודה רבה לגילי על הארגון ולדני ממצת אור על "השכרת" המקום, הכיבוד, ועל הדגמת זיהום האוויר עם הטויוטה קורולה. כמו כן, תודה לדני ולאייל נוימן על ההרצאה. נכחו כ- 20 כלי רכב, מתוכם חצי היו בשיירה. חבל שמס' חברים בחרו להשאיר את המכונית שלהם ביקום ולנסוע עם חברים אחרים, הדבר בא לידי ביטוי בכמות המכוניות שהשתתפה באירוע, בכל אופן לכל אחד והשיקולים שלו. עקב מגרש החנייה הקטן לא היתה לנו אפשרות להסתדר בחניה לפי דגמים, הדבר פגע באיכות הצילומים. לפי דעתי מגרש החנייה הענק ביקום, הוא המקום האידיאלי למפגשים מכיוון שזהו מקום "באמצע הדרך" שחברי הצפון, המרכז והדרום יוכלו להשתתף. גם החניה באיקיאה היא טובה למפגשים (שהיא ריקה כמובן). |
|
|
#4 |
|
Guest
|
ברכות ותודות למארגנים, המפגש היה מענין,הוצב רף גבוה ביחס למפגשים העתידיים (כיבוד,שתיה,מנגל ומיזוג אויר..
![]() שמחתי מאד לפגוש דמויות שמאחורי שמות החברים בפורום,כולם מאד נחמדים ובאמת היתה אוירה משפחתית משהו.. קצת היה חסר לי הייצוג הקלאסי והרי לפיאט יש גם עבר מפואר שאין להתבייש בו להתראות במפגש הבא... |
|
|
#5 |
|
Guest
|
שלום לכולם.
שמחתי (שוב) לפגוש אתכם, וכן להכיר פנים חדשות מאחורי הכינויים. היה מפגש מעניין ונחמד. תודה לגילי על הארגון(והחולצות), וכמובן ל דני מ"מצת אור" על האירוח הנדיב אחלה קבבים דר"א, ממש אירוח למופת. דאגתי לידע בעלי פיאט קופה ,שבאו וכיבדו את המועדון בנוכחותם. כן ירבו מפגשים שכאלה מחכה לתמונות. אילן פייביש turbo |
|
|
#6 |
|
Guest
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
תמונות יפות סטיו!
תודה לדני ממצת אור ולמועדון על הארגון, היה נחמד מאוד. התמונות שלי בהמשך השבת. |
|
|
#8 |
|
Guest
|
שלום לכולם,
היה מפגש מעניין ומהנה מאוד. שמחתי לראות פנים חדשות שהצטרפו למועדון והיו לא מעט.. מקום המפגש היה מאורגן, כשהגענו המתין לנו כיבוד קל ושתיה בחדר ממוזג, דני העביר לנו מצגת על זיהום האוויר והדגים לנו את הבדיקה על רכב הדגמה בעזרת המחשב. הסתובבנו בין הרכבים וקינחנו ב"על האש" - הפתעה שדני הכין לנו. כמו שספיידרמן כתב "היה חסר הייצוג הקלאסי", מנגד, אילן דאג לנוכחותן של הקופה. ה-850 קופה פשוט יפהפיה והאונו טורבו סובבה הרבה ראשים בשיירה (החרוז לא היה מתוכנן ).לאחר מכן, חלקנו, עבר במפגש מועדון ה-5 בחיפה (מצטער שפספסתי את גיל עם הקופה) וחזרנו הביתה. דני זומרשטיין - תודה (מכל הלב) על ההרצאה, הארגון והאירוח הנעים. נעמה - תודה על הדגלים והחולצות שנמכרו ועוד מס' שקלים הוכנסו לקופת המועדון. גיא, תמונות יפות, תמונות נוספות יועלו בהקדם. |
|
|
#9 |
|
Guest
|
מעט ממה שצילמתי אתמול:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
היה ממש נחמד
באמת שהיה נחמד אם כי למרות שכמה שידוע לי הרכב שלי צולם משום מה עדייןלא ראיתי תמונה אחת שלו כאן. לגבי השיירה ציפיתי שיגיעו עוד רבים ליקום... אך... לא כך הדבר.
לפי דעתי יהיה נחמד במהלך הקיץ לארגן טיול כזה לרמת הגולן (נצא מיקום ניסע לרמת הגולן ונעשה פיקניק או הפנינג נחמד של הפורום) אך זו רק דעתי. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד