![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#5 |
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אתה יודע מה הבעיה עם השמועות האלה, נכון?
ש-80% מהאנשים במדינה מעבירים אותן... אני שמעתי סיפורי בלהות על פיאט ועל הספייס בפרט לפני שקניתי את הרכב. הקשר בין מה ששמעתי למציאות הוא מקרי בהחלט ולא מבוסס על דבר מלבד אנשים שאוהבים למחזר דברים שהם שמעו. מישהו לפני עשר שנים הכיר מישהו שהלך לו המנוע ב-140 וסיפר את זה כאילו זה משהו שקורה הרבה, ומי ששמע ממנו העביר את זה הלאה ולאט לאט זה התנפח. בסופו של דבר, מתוך מאה אלף אנשים ש"יודעים" שהמנוע הולך ב-140, רק לאחד זה באמת קרה. מה לעשות, גם היבואן לא ממש עושה את העבודה היחצ"נית הנחוצה כדי לשנות את דעת הקהל הלא מבוססת הזאת. נ.ב. אם בספייס המקוללת שהיתה לי לפני כן, המנוע לא הלך גם ב-200K, כנראה שזו באמת אגדה ![]()
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
כמות שמן מנוע פונטו ספייס 02,מנוע 1245 16 שסתומים | gibson9655 | פונטו - טכני | 11 | 03-10-08 19:11 |
אם אני רוצה להחליף בולמי זעזועים בספייס מה אני צריך להחליף וכה זה עולה? | 11efraim | פונטו - טכני | 1 | 06-11-07 17:10 |
איך מחליפים מנורה "ברקס" אחורית שמאלית פונטו ספייס | פורום הגראז' | 1 | 13-06-07 16:24 | |
בוקר טוב פונטו ספייס 2002 כיצד להחליף נוזל קירור | פורום הגראז' | 7 | 25-03-07 23:54 | |
סמל"ת במבצע: פונטו ספייס ב- 10000 ש"ח הנחה | פיאט כללי | 5 | 18-06-06 23:03 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד