![]() |
|
![]() |
פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
תעשו מפגשים בצפון, באיזור עכו-נהרייה.
(הודעה נערכה עקב מקלדת תקועה) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 16-10-08 ב 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
AutoMotoItalia – מועדון ה-5, מועדון אלפא רומיאו, מועדון פיאט, מועדון לאנצ'יה, מועדון הווספות, מועדון נקסוס, מועדון מוטוגוצי ויצירות איטלקיות נוספות – נותרו שבועיים.
תזכורת + עדכונים: חברי מועדון ובעלי פיאט שטרם סידרו את הרישום לאירוע, מתבקשים לעשות זאת עד סוף השבוע הבא ( 24.10.08 ). אנא הקפידו להעביר את הפרטים הבאים (COPY- PASTE) בהודעה פרטית לאחד מהמנהלים או למייל - fiat.il@gmail.com : דגם הרכב: שנת ייצור: צבע: מס' רישוי: שם משתמש באתר: שם בעל הרכב: מס' אנשים המגיעים ברכב: בעלי הרכבים המציגים יקבלו את השי הבא:
יופי/אסטטיקה של פנים וחוץ הרכב, מקוריות, ניקיון, תא מנוע, וייחודיות. גביע יוענק לזוכה מכל מועדון. ב"זמן איכות" שיהיה לכל מועדון, מועדון פיאט יקיים השקה "מחודשת" לפיאט קופה 20VT והפתעות נוספות. עוד באירוע: האירוע ילווה בסיקור תקשורתי רחב. תצוגת כלי רכב (מכוניות ואופנועים) של סמל"ת ועופר אבניר. DJ מקצועי. במיני ישראל יתקיים הפנינג לילדים. האירוע אינו כרוך בתשלום ופתוח חינם למבקרים.
![]() |
#4 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
מה לגבי הקטע של האי אפשרות להזיז רכבים עד השעה 14:00?
בתכלס זה הדבר היחיד שמונע ממני להציג את רכבי, כי אני לא יכול להתחייב שאני אוכל להישאר לכל הזמן... ונניח שאני לא מציג, אז אני מחנה את הרכב בחניה של המקום, הרחק מעיני כל? אני חושב שבמקרה כזה ייצא מצב שיגיעו הרבה אנשים עם רכבים איטלקיים, אבל פשוט לא יראו אותם (את הרכבים)...
![]() |
#5 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
בשל מימדי האירוע וכמות הרכבים שיוצגו בחנייה, אנו לא משאירים פתח לתקלות ובטח שלא לאירועים בטיחותיים. לא תתפאשר הנעת רכבים ותזוזה במהלך האירוע.
לגבי מי שלא מציג, החניה היא בחנייתהמבקרים. דעתי האישית ובנימה קצת פחות רשמית: הושקע רבות בארגון האירוע, מי שיתן נפח לאירוע הם המציגים. במקרה זה כשמדובר באירוע במימד כזה (מכל הבחינות), אני חושב ששווה לפנות מס' שעות ולתרום לנפחו, סה"כ המציגים מקבלים תמורה. ניתן למלא את הזמן ביעילות בין תצוגת הרכבים, ביקור במיני ישראל ופעילויות ביניים. אגב, לגבי הערתך האחרונה - נצטרך לחכות ל AutoMotoItalia 2009 בכדי לראות אותם ![]() מקווה שנתראה שם ![]()
![]() |
#6 |
Super Moderator
מנהל
|
פרסום
![]() |
#7 |
Senior Member
|
אפשר רק לדעת מה עלות הכניסה לאירוע????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
חינם אין כסף.
![]() |
#10 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תהנו, וכל הכבוד על הארגון, פשוט להוריד את הכובע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
AUTOmotoITALIA - החגיגה הגדולה של אוהבי הרכב האיטלקי מתקרבת! | gilgil | פעילויות המועדון | 11 | 04-09-08 23:42 |
התאורית קונספירציה הגדולה בעולם | ארילו | אוף טופיק | 4 | 14-05-08 14:13 |
הג'ובה הגדולה | ארילו | אוף טופיק | 0 | 16-11-07 22:19 |
תצוגת רכבי אספנות בפסטיבל האיטלקי בגן העיר, 29.05.06 | פיאט אספנות | 0 | 25-05-06 22:39 | |
האיטלקיה היחידה בארץ שמשופרת בבעלות סדנאת E&A. | פורום הגראז' | 3 | 29-03-06 19:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד