![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
בהנחה שבוצעו טיפולי סדירים ברכב עם דגש על חלפים מקוריים, לא אמורות להיות בעיות מיוחדות. הוריאטור הוא משהו שצריכים לחיות איתו, אין מה לעשות. לכל רכב יש את הקונצים שלו
![]() קח בחשבון שעלויות האחזקה הכלליות יהיו מעט גבוהות יותר מהרכב הנוכחי שלך. דברים כמוו ביטוח וטיפולים שוטפים. אם תצליח למצוא אחת שמורה לדעתי כדאי לך (לפי מה שאתה רושם שאתה מחפש) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
באמת תודה רבה לכולם על התגובות!
נשמע שבאמת מי שמחזיק רכב כזה באמת נהנה ממנה. לכל מי שתהה, בהחלט יש לי אהבה למותג ולמעשה פיאט זה בדם שלי מאז ומתמיד. מהפיאט פיורינו (אוקיי, לא היה משהו מיוחד ברכב הזה חוץ מהזכרונות ילדות) , פיאט פונטו GT שאבא שלי קנה חדש מהיבואן, פיאט בראבה, פיאט פונטו ואני מקווה בקרוב הHGT. אני בהחלט יעלה לכאן עידכון כאשר המכירה התבצעה. ![]() -דיוויד |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
לפי דעתי יש עוד פרמטר שצריך להתייחס אליו וזה קשור לנקודה א ל - ב שלך. יש לי HGT ולמרות כל הבעיות שהיו לי איתה אני עדיין נהנה ממנה מאוד, אבל אם אתה נוסע הרוב בתוך העיר ובמהירות איטית ופקוקה אז אולי כדאי לוותר. אני שונא לנהוג ברכב הזה בעיר פקוקה (ת"א וכו'..), ה HGT עצבנית בטירוף (במובן הטוב של המילה) ומתחת ל3000 טורים היא לא הכי רגועה (כאילו אתה הסוס והיא בועטת בך שתלחץ על המצערת) וגם כמובן הנוחות נסיעה הקופצנית (שוב פעם בתוך העיר - מחוץ לעיר וכבישים של 70 קמ"ש הבורות לא מורגשים ברכב תקין) . לסיכום - תחשוב שנית - תחשוב גם על הפרקטיות כפי שכבר אמרו לך פה (2 דלתות). בכל מקרה ברגע שאתה נכנס לחיפושים - נסיעת מבחן לפחות 10 דקות עם מזגן עובד !!! בכל תנאי כביש - תלמד מטעויות של אחרים . בהצלחה!
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שאלה לבעלי הHGT | זאב-ב | פונטו - טכני | 15 | 05-09-08 06:27 |
| Nikon D80 - התלבטות בעניין כרטיסי זכרון | raanan_t | אוף טופיק | 0 | 25-06-08 16:00 |
| התלבטות ברכישת פיאט פונטו 95', 1.6 - הכדאי ? | edan | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 12-05-08 16:05 |
| קבלו 2 תמונות של הHGT שלי | מועדון פיאט ישראל | 15 | 20-04-07 22:39 | |
| התלבטות קניה פונטו SX או ELX | פיאט כללי | 5 | 07-04-07 17:48 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד