![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
עוד שאלה בנושא...
איך אפשר לברר לגבי הבעלים הקודמים של רכב?
כלומר, רק אם זה חברת השכרה זה רשום ברישיון, אבל כדי לוודא שזה לא מליסינג או חברה כלשהי, יש אפשרות לבדיקה דרך האינטרנט כמו שבודקים משכון ועיקולים? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לא. 2 אפשרויות:
1. לגשת לאחד מהמוסכים המורשים ולבקש לברר את היסטוריית הטיפולים דרך ה- SAP. כשרכב נכנס למוסך בין היתר נרשם שמו של האדם שמכניס אותו לשם. 2. לברר דרך משרד הרישוי/ משטרה דרך פרוטקציות לפי מס' רכב. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
|
8-O ואם אין לי פרוטקציה?
אם אין לי פרוטקציה אז אין לי איך לדעת? לא פייר... יכול להיות שבדואר כשעושים את ההעברה עצמה תהיה אפשרות לדעת? ואז מקסימום (טפו טפו טפו) מבטלים במקום? |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
אין ברירה אלא לגשת למוסך מורשה לפי עצה ראשונה. נערך לאחרונה על ידי stio : 24-08-08 ב 18:18. |
|
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
צטט:
צטט:
האם ידוע לך אם הרכב עבר תאונה ? נערך לאחרונה על ידי student : 24-08-08 ב 19:13. |
||
|
|
|
|
|
#16 |
|
Member
|
לגבי החלקים שהוחלפו
בעיקרון המוכר אומר שלא הייתה תאונה, השמשה הוחלפה כי היא נופצה ע"י אבן והביטוח כיסה את ההחלפה. לגבי חלקי המרכב אני לא זוכרת בוודאות אבל נדמה לי שמדובר במכת חניה.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
מה ז"א נקישות יתר (מתלה קדמי)?
להבנתי, אם יש רעשי נקישה מהגלגלים הקדמיים, במיוחד בזמן נסיעה על מהמורות, אזי יש בעיה במשולשים. (ובמשולשים לא סתם כך צצות בעיות) האם את בחרת את מכון הבדיקה? הוחלפו חלקי מרכב, נזק לפגושים, שמשה קדמית הוחלפה- דרשי לראות קבלות\ תיעוד מהימן על ההחלפות הללו. חלקי פלסטיק פגומים, נזק לפנלים. להבנתי ולדעתי- או שהידים הקודמות לא שמרו ואף התעללו ברכב (שהרי אדם נורמלי ושפוי לא יתעלל ברכבו) או שיש עבר של השכרה לרכב זה. באיזה מכון הרכב עבר בדיקה? מה ז"א שילדה-100%? 100% שיש נזק לשלדה או שמצבה הוא 100% תקין? מרווחי יתר בציריות- איך ולמה? קורוזיה במע' קירור- שווה ערך לסרטן ברכבים אלו. ברגע שזה התחיל זה שולח (או כבר שלח) גרורות. (צינורות פגומים, קורוזיה\אבנית\סתימות ברדיאטור) גם לאחר לקיחה בחשבון של כיסתו"ח המכון- לדעתי מדובר ברכב מוזנח ולא מטופל. יש להחליף המון דברים ברכב- ציריות בולמ"זים מצמד חלקים במע' קירור (בהנחה שרדיאטור שלם ורק צריך ניקוי) (אם אני מבין נכון: מנוע-החלף תומכות- יש להחליף תושבות מנוע.) לפחות 3500-4000 ש"ח תיקונים. וזה בהנחה שלא דרוש שיפוץ לגיר והמנוע תקין. דעתי?- לא לקנות, בטח שלא במחירון. המשיכי לחפש בסבלנות. בהצלחה, ומצטער אם הרסתי את האווירה.
|
|
|
#18 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
צטט:
כאמור - לבקש כל קבלה שיש למוכר על תיקונים. אין קבלות ? המוכר לא זוכר? פשוט להתרחק, זה עלול להיות בכי לדורות, וחבל! אני מבין שזה קשה, לחפש רכב (ודירה) זה ממש לא עניין פשוט וזה לא כיף גדול. לא לקנות חתול בשק. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Member
|
כמה תשובות וכמה שאלות...
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Member
|
עוד שאלה
נהוג ללכת למוסך לפני קנייה כדי לקבל הערכת מחיר על תיקונים?
כלומר, בנוסף לבדיקה במכון שעשינו כבר. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דוח בדיקה לפני קנייה | got-fiat | פונטו - טכני | 1 | 03-07-08 21:48 |
| שאלה לפני קנייה-פיאט פונטו SX | got-fiat | פיאט כללי | 1 | 21-06-08 16:15 |
| שאלה לפני קנייה-פיאט פונטו SX | got-fiat | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 21-06-08 13:30 |
| פיענוח תוצאות בדיקת רכב לפני קנייה | cereal killer | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 11-03-08 22:22 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד