![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אם אתה אומר אתה יודע, אך אצלי 4 צמיגים שהותקנו יחדיו נשחקו בצורה זהה.
בגלל זה רשמתי "לא בהכרח". |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Member
|
מבקש חוות דעת על תוצאות בדיקה של פיאט פונטו 2005 ELX רציף 38K ק"מ.
הבדיקה נערכה בקומפיוטסט ראשל"צ והנה הממצאים (לא תקין): 1. מנוע 2. מערכת קירור 3. מערכת דלק 4. מערכת הצתה רעש מערכת תזמון ושסתומים, להחליף רצועה/שרשרת תזמון לפי הוראת יצרן, ניקוי ותיקון מערכת קירור. 9. מערכת בלמים לפרק גלגלים לבדיקה. 12. העברת כח יש לבדוק מצב שמן וגיר במוסך מורשה, אין אחריות לתיבת הילוכים אוטומטית. לפי מה שאני מבין, על רעשים כותבים אפילו ברכב מהניילון. את רצועת התזמון אמרו לי שהחליפו בשנה האחרונה. גם על הגלגלים הם כותבים תמיד, ואין מה לדאוג. אני מתכוון להכניס את האוטו למוסך מורשה ישר אחרי הרכישה ושם יבדקו. מה כבר יכול להיות? (נכון? ).מה שמטריד זה רק הסעיף של ניקוי ותיקון מערכת קירור. זה גם כסת"ח או שזה משמעותי? זה טיפול חובה או המלצה? כמה זה יכול לעלות ומה יכולות להיות ההשלכות אם זה באמת לא תקין. לסיכום: הוא אמר על ההתחלה שלא היה הרבה מה לכתוב (הכוונה שהאוטו במצב טוב), ורק הדגיש לי שהם לא אחראים על הגיר הרציף כי יכולה לצוץ תקלה משום מקום כבר מחר, וכדאי לי לבדוק. לקנות במחיר מחירון ולישון בשקט? |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
על פניו נראה כמו רכב שמור.
לדעתי כסת"חים. גש ליישור קו לאחר הקניה. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
וודא שיש לרכב ספר טיפולים, אם הכל כשורה קנה את הרכב, מדובר ברכב שמור מאוד.
כמו שציינו מעליי, כנס למוסך ליישור קו ובדיקה של מערכת הקירור. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
הרכב אומנם עם ק"מ נמוך אבל השאלה האם טופל בזמן ולא רק לפי קילומטראז' ?
- האם הוחלף שמן גיר (מקורי בלבד!) כל 2-3 שנים ? אם זה לא בוצע אז צריך לבדוק כל כמה זמן כן הוחלף שמן גיר (אם בכלל). יכולות להיות לזה השלכות בעתיד. - כנ"ל נוזל קירור ? - כנ"ל נוזל בלמים ? - האם הוחלפה רצועת טיימינג ? רצועת מנוע ? - כל כמה זמן החליפו שמן ? זה בינתיים מה שעולה לי בראש. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Member
|
עושה רושם שהוא טופל יותר טוב מהממוצע. הם הצליחו למצוא רק שתי קבלות בבית, כשהאחרונה היא לפני חודשיים ממוסך מורשה, ושם הוחלף שמן, נוזל קירור ועוד טיפולים, והכל מקורי של פיאט.
בכל מקרה, הסתכנתי וקפצתי על המציאה (בתקווה שתישאר כזאת גם בעוד כמה חודשים), והבעלות תועבר ביום ראשון או שני. אוכל להצטרף למועדון פיאט באופן רשמי :P. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו דינאמיק 16V 80 טיפטרוניק | nexho | מכירה | 0 | 21-02-08 09:58 |
| פיאט פונטו 2000,איזה עדיף.. {בור בנושא..} | פיאט כללי | 0 | 10-09-07 00:00 | |
| פונטו 2002 ELX מנורה שמאלית ראשית לא עובדת .איזה סוג היא? | פורום הגראז' | 21 | 10-02-07 16:58 | |
| איזה דגמי פונטו דור ראשון קיימים בארץ | פיאט כללי | 13 | 29-01-07 20:16 | |
| איזה פלאגים מתאימים לפונטו ספייס? (כן - הכותרת נערכה) | פורום הגראז' | 3 | 04-01-07 18:38 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד