![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#91 |
|
Guest
|
הפלגים הוחלפו לבוש לדגם שאמרת צביקה
wr7dc תודה רבה ראיתי שהוא את הפלגים של ngk היה להם שמן כלומר האוטו אוכל שמן (כמה אני לא יודע) מה אפשר לעשות נגד זה? |
|
|
#92 |
|
Guest
|
מה תדירות הוספת השמן? מה צמיגות השמן המוכנסת למנוע?
מיהו יצרן השמן המוכנס למנוע? בברכה צביקה |
|
|
#93 |
|
Guest
|
עדכון תצרוכת דלק
לאחר החלפת פלגים של בוש עם הדגם המתאים
ולאחר הגעה לאלי רומנו קרבורטורים אז ככה: לאחר נסיעה של 65 קיולמטר בתוך העיר ו 65 קילומטר מחוץ לעיר (נסיעה בהילוך רביעי או חמישי) האוטו עשה 1 ל 9.2 קילומטר |
|
|
#94 |
|
Guest
|
הצריכה מתקרבת בצעדי ענק לצריכה סבירה, ההבדל תלוי מאד, בהרגלי הנהיגה שלך, שימוש מתאים בהילוך המתאים, במהירות הנכונה, שימוש בהילוך הגבוה ביותר האפשרי, במהירות שיוט של 90 קמ"ש, יכולה להביא את תצרוכת הדלק במכוניתך, ל15-16 ק"מ לליטר!
חג עצמאות שמח צביקה |
|
|
#95 |
|
Guest
|
מה הכוונה
שימוש מתאים בהילוך המתאים, במהירות הנכונה? |
|
|
#96 | |
|
Guest
|
צטט:
שימוש בהילוך שלישי במהירות 90 + יגרום לתצרוכת דלק גבוהה! לעומת זאת שימוש בהילוך רביעי , במהירות 40 קמ"ש, יגרום גם לתצרוכת דלק גבוהה ולבזבוז דלק! הגעה לצומת מרומזרת במהירות 80 , כשהרגל על דוושת התאוצה, והרמזור אדום, ובלימה חירום על יד פס העצירה, תגרום גם לבזבוז דלק, במקרה כזה יש לגלוש לצומת תוך עזיבה של דוושת התאןצה , והורדת הילוך\ בהתאם למהירות הרכב, תוך עזרה עם הבלם לסרוגין! שימוש ארוך עם הצוק בבוקר במקום להניע ולנסוע מייד! שימוש במצתים קרים, ולא לפי המלצות יצרן! ביטול טרמוסטט ברכב! חיבור מאוור חשמלי באופן קבוע.... ועוד ועוד! זה היה רגע קל על חיסכון בדלק , ונהיגה חסכונית בברכה צביקה |
|
|
|
#97 |
|
Guest
|
בא אני אגיד לך מה אני עושה עם הצ'וק בבוקר
פותח אותו עד הסוף מתניע בלי לתת גז ממתין 3 או 4 שניות מחזיר את הצ'וק עד לרבע ממנו מרגיש שהטורים יציבים ומתחיל ליסוע אחרי בערך קילומטר וחצי שהאוטו מתחמם ומגיע ללפחות 60 מעלות שזה תחילת הסקלה בחום המנוע אז אני סוגר את הצ'וק לגמרי האם זה בסדר מה שאני עושה? |
|
|
#98 | |
|
Guest
|
צטט:
התייחס קודם לתגובתי, בנושא נסיעה חסכונית, והדרך לישם אותה! חג שמח צביקה |
|
|
|
#99 |
|
Guest
|
כל מה שאתה רשמת אני מישם [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
לא הבנתי את מה שרשמת עם הצו'ק מה שאני עושה לא טוב? אם אחרי שתי דקות האוטו עדיין רועד וקר מה לעשות? |
|
|
#100 | |
|
Guest
|
צטט:
בברכה צביקה |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב