![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX 16V
|
שלא תבינו אותי לא נכון, יש לנו 2 פונטו ספייס בבית ושניהם מטופלים במרכזי מיום הולדתם, זה לא שחבל לי להרוס את הרצף טיפולים אלא שפשוט השירות הוא טוב (לא מעולה), ומספיק מקצועי בשבילי. המחיר אמנם קצת יותר גבוה אבל אתם יודעים מה שבזול אח"כ עולה ביוקר.
לא סתם אני בוחר לטפל שם הרי הבחירה היא שלי וטוב לי שם אבל פשוט הרגיז אותי שעל דעת עצמם החליפו חלק של 150 שקל בלי לשאול אותי ולהתייעץ כי על כל דבר אחר הם מתקשרים לקבל אישור. אגב המוסך עם השירות הכי טוב שנתקלתי בו זה דווקא מוסך מורשה של מאזדה ופורד שנקרא "שמואל סומך" ויושב בבני ברק. אבא שלי מטפל שם קרוב ל12 שנה כבר, זה התחיל מלאנטיס, עבר לפוקוס, אח"כ למזדה 3 ועכשיו לזדה 6 חדשה והוא הכי מרוצה. איצישת הייתי שם כמה פעמים ופשוט תענוג.
Fiat Punto Spice ELX 16V - 2001 - Automatic נערך לאחרונה על ידי Tzvika 16V : 08-06-08 ב 11:38. |
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מיני פרוייקט מצולם - החלפת אנטנה + בסיס בפונטו דור שני E3 | Caveman | פונטו - טכני | 16 | 26-01-17 17:51 |
| [פרויקט מצולם] פונטו ELX - ניקוי בית מצערת\החלפת נשם שמן\החלפת חוטי הצתה | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 67 | 05-06-15 16:25 |
| (פרוייקט מצולם) פונטו ספייס 2001: תיקון בעיית המגבים הקדמיים הקופצים והחורקים | student | פונטו - טכני | 21 | 12-12-11 17:16 |
| פרוייקט מצולם, בניית גוף מפיברגלאס | פיאט כללי | 4 | 26-04-07 17:17 | |
| [פרוייקט מצולם מחו"ל] angle eyes לפיאט פונטו דור שני | פיאט כללי | 0 | 02-04-06 01:40 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד