![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
ראיתה איזה בנאדם זה נראלי נפל על הראש לפני שפרסם את האונו טורבו שלו
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
אני לא מצליח לראות את האונו טורבו בלינק בהודעה הראשונה אבל הנה אחת שראיתי לפני כמה זמן למכירה (אולי זאת אותה אחת) ולא ממש נראה לי שזה מציאותי
צטט:
נ.ב לצורך השוואה העלתי תמונה גם של האונו ה"מצ'וקמקת" שלי |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
צטט:
נ"ב באיטליה יש גם פונטו GT עם מנוע 2000 טורבו נערך לאחרונה על ידי שחר : 10-03-08 ב 22:00. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני אשמח לראות נתונים לגבי היצורים האלו שאתם מזכירים כאן.
עד כמה שידוע לי, וגם לאתר carfolio שאפשר לסמוך עליו (וגם בויקיפדיה לצורך העניין), לא שווקו דגמי אונו עם מנועי 1.8, ופונטו עם מנועי 2.0. כן יצא לי לראות פעם פרוייקט של שילוב מנוע ה 5צל' של הקופה בפונטו דור ראשון, אבל מעבר לזה, אני בספק אם היה שיווק המוני. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
מנהל
|
האמת שחבר שלי שהיה באיטליה היה מוכן להישבע שראה במו עיניו פיאט אונו 1800 , גם אני מפקפק בזה אבל אולי באמת קיים יצור כזה (וכמו שאומר המצחיק מארץ נהדרת.. "מבולבלים.. גם אנחנו...")
לגבי אונו טורבו בארץ.. אז טורבו דור ראשון קיימים כמה עשרות (אני מעריך 20 בערך אם לא יותר) ששרדו.. לגבי טורבו דור שני.. הדעות חלוקות.. אבל לפי נתוני משרד התחבורה כמה שהבנתי מסתובבות בערך 14 בערך (אני מעריך שפחות) צטט:
|
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש מנוע של פיאט 131/132 1.8 או 2 ליטר. (הכותרת נערכה) | פיאט אספנות | 3 | 18-12-06 23:22 | |
| מחפש פיאט 500 (הכותרת נערכה) | קניה | 0 | 27-10-06 13:48 | |
| שאלה - צריכת דלק, אונו 92 70s.(הכותרת נערכה) | פורום הגראז' | 2 | 26-10-06 21:36 | |
| פנסים אחוריים לפונטו. הכותרת נערכה כמובן. | פורום הגראז' | 2 | 14-10-06 12:20 | |
| שאלה: פנסים שקופים לאונו (הכותרת נערכה) | פורום הגראז' | 9 | 25-09-06 19:09 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד