![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
|
בסדר. אחרי שרענן יפרסם את המסלול של הטיול, נראה אם יש פה היענות מהצפון. עוד כמה ימים.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
ש
ההיתי בשימחה רוצא ליפגוש את חבריי המועדון אך לצערי לא אוכל
כי אני נהג על בהמה שצריחת הדלק שלה 1ל6 בנסיעה רגועה והטיול הזה יעלה לי לפחות (600.ש"ח) דלק וזה קצת כבד עלי. אז אני מקווה שניפגש במפגש הבה בצפון . עמכם הסליחה . נערך לאחרונה על ידי שחר : 02-01-08 ב 15:08. |
|
|
|
|
#3 | |
|
מומחה טכני
הגלגלים שלי: AR 164
|
צטט:
בלי לשאול אילו חמוצים יש לך מתחת למכסה מנוע, אני מתאר לעצמי שזה 1.4. אתה נוסע על תערובת עשירה מדי. אונו טורבו שלי נוסע ממש לא פחות חזק מהפונטו שלך (אפשר להשוות), וצריכתו הרגועה היא 1ל 10. בלחיצה, גם עם מזרק חמישי אחרי 0.9 בר, הצריכה שלו היא 1 ל 6. גדישה של 18 - 19 Psi , ה Egt נשאר ב 750 - 850 מעלות. אז איך הגעת לצריכה כזאת אני באמת לא יודע. ד"א אני חושב שלחצת כבר עם האונו שלי, או שאני טועה.
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
אז אני אפרט קצט
צטט:
רינגים מחוזקים אטם ראש תבעות גלגל תנופה קל קפיצי ששתום מחוזקים ששתומים מחוזקים(טיטניום) קמשפט חם וורנר מיתכוונן טורבו GT30 משבת דלק WOLBRO מזרקים 360 CC צי'פ פרלינג עים פתיחת סל"ד ל8000 טור הרכב גודש 1.6 BAR הספק [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] נמוך 240 כ"ס מספיק או עוד ותאמין לי הרכב מכוון טוב מאוד (נ"ב לא לחצתי איתך אף פעם אבל אתה מוזמן לנסות) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
מומחה טכני
הגלגלים שלי: AR 164
|
אתה עדיין נוסע עם תערובת עשירה מדי.
אונו עם בוכנות מקוריות, (שלטענתך לא מחזיקות), שסתומים רגילים מקוריים (שסתומי פליטה סודיום ומובילים מנחושת) טבעות מקוריות (שגם לא מחזיקות לטענתך), לאגרים טלטל וקראנק מקוריים, בלי קאמשפט חם ובלי ורנר, עם אטם ראש מקורי, טורבו Custom Made לפי טבלה, מזרק חמישי ל Overboost , עם משאבת דלק מקורית, מזרקים מקוריים. גודש 18 Psi , הספק בדוק בדיינו של מבדק בהרצליה - 205 כ"ס. משקל יותר נמוך משל הפונטו. אה ועוד דבר - הוא נוסע ככה כבר יותר מ 3 שנים, יום יום. עם צריכת דלק של 1:10 בנסיעה רגוע. פירקתי והרכבתי אותו רק פעם 1 - בזמן בניה. לפני שנה וחצי מכרתי אותו לחבר טוב, שמתחזק אותו ממש לא מי יודע מה, אבל הוא עדיין נוסע אותו דבר. אז תעשה חישוב קל ומהיר מה יותר שווה ומשתלם. אבל אנחנו גולשים מהנושא של התרד, כך שאם בא לך, תעביר את זה תרד אחר.
|
|
#6 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
כל כך הרבה שיפורים עשית לאוטו. ונושא הדלק זה הבעיה שלך?
שולה
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
צטט:
ושוב פעם 240כ"ס 1.6 BAR אחי נמוך 285 כ"ס 1.8 BAR כנ"ל מדוד דיינו נערך לאחרונה על ידי שחר : 02-01-08 ב 17:52. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
אם הוצאת 280 כ"ס ממנוע 1.4 מבלי שהוא יתפרק לך בלחיצה הראשונה אז אתה צריך לעבוד בתור מהנדס של פרארי.
אולי תלמד אותם כמה דברים.
|
|
#9 |
|
מנהל
|
הערות בונות
כמי שעובד על משאית כל יום כל השנה באזור הנ"ל
בשלה מסלול ההליכה גם אם הוא ממש קצר חובה ללא ספק שמישהו יתנדב לשמור על הרכבים. גניבות הרכבים בעת טיולים ובפרט בדרום באזור ערד הוא ממש מכה אמיתית ומספיק שנלך 10 דקות נתרחק מהאוטו יש סיכוי סביר שתיהיה פריצה או גניבה. זו תופעה ידועה באזור ואני אומר את זה מניסיון של חברים שזה קרה להם וגם בתור אחד שעובד באזור הנ"ל ורואה את חומרת המצב. |
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צביקה, האזור הזה אכן רגיש אך לא בנקודות אשר בהן מתוכנן הקטע הרגלי. אני מכיר את המקום ויצא לי להדריך בו מספר לא קטן של טיולים ללא שום בעיה מיוחדת וזאת בנוסף לאין ספור טיולים נוספים.
ישנה גם האפשרות להשאיר את הרכבים בתחנת הדלק ערבה ואת הקטע הרגלי לעשות הלוך וחזור בתוך הערוץ, זה קצת לחזור על עצמנו. לדעתי החוויה של לבצע את הנחל בכיוון ירידה עדיף. שוב, אני חייב להדגיש שהרכבים ישארו במקום בטוח וגלוי, לעיתים אף עומדות שם ניידות משטרה והמקום מהווה נקודת תצפית אשר בה עוצרים רבים.
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טיול מועדון פיאט 10.11.2007 | צביקוש23 | פעילויות המועדון | 110 | 11-11-07 18:05 |
| סרטונים (3) - טיול מועדון פיאט , בית שמש. 20.1.07 | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 0 | 21-10-07 02:36 |
| טיול מועדון פיאט [פארק רמת מנשה] 27.10.2007 | מועדון פיאט ישראל | 34 | 19-09-07 23:13 | |
| טיול מועדון פיאט , בית שמש. 20.1.07 | מועדון פיאט ישראל | 179 | 24-01-07 18:32 | |
| טיול מועדון אלפא | מועדון פיאט ישראל | 1 | 27-06-06 23:25 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד