![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
מומחה טכני
הגלגלים שלי: AR 164
|
שלום לכם.
בעמוד ראשון והראשי של נושא הטיול, השעה המצויינת להתכנסות היא 10:00 אם אתם מארגנים טיול, ומחליטים באמצע הטרד לשנות זמן התכנסות ויציאה, מן הסתם כמו שנהוג בכל אתר ומועדון נורמלי, יש לשנות את העמוד הראשי ולעדכנו. אנחנו הגענו בדיוק כמו שרשום בעמוד הראשי, ומן הסתם לא מצאנו איש. אירגון שכזה לא מקובל, ולכן בכל פעילות שהיא אל תתפלאו מכמות העלובה של המשתתפים. ארגון ממש על הפנים, אף אחד לא אמור לשבת ולדפדף ב 10 עמודים של אותו טרד על מנת למצוא עדכונים.בשביל זה יש צבעים לאותיות, כתב גדול, אפשרות לעדכן מודעה.
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
|
מתנצלים אם הייתה אי הבנה
אבל רשמנו (נכון שכחנו להדגיש..) אבל רשמנו בהחלט שהשעה הוזזה ל 8..
ועובדה שהגיעו כמה חברים בזמן (חוץ ממישהו שנרדם..) אבל באמת מכל הלב אני אישית מתנצל מקרב ליבי אם הייתה אי הבנה ואם המתנתם לשווא. אני מקווה שתסלח לי אדי. שום דבר לא נעשה במכוון אנא קבל זאת ברוח טובה צביקה |
|
|
|
|
|
#3 |
|
מנהל
|
ברצוני להתנצל מקרב לב בפני אלה שהגיעו ב 10 ולא מצאו אותנו.
הטעות הייתה שלי שלא הדגשתי שהשעה הוזזה ל 8 . אני לוקח אחריות על הטעות הזאת. ושוב מבקש סליחה כנה מאלה שהגיעו וחיכו לשוא. שוב סליחה צביקה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
זה אומנם הטיול הראשון שהגעתי אליו, ואני חייב לציין את היוזמה המבורכת וההשקעה בבניית המסלול.
על-אף זאת, אני חושב שהיה הרבה מקום לשיפור מבחינת הארגון, עצם זה שחלק הגיעו בשעה 10 מהווה כראיה לכך. אני חושב שלטיולים הבאים כדאי להוסיף קטעי הליכה קצרים לנקודות חמד, מפלים ונחלים. לא מסוג הדברים שדורשים הליכה קשה ומאומצת אלא מהדברים שיהפכו את הטיול לחוויה משותפת של קבוצה ולא נסיעה אינדיבידואלית ברכב. לגבי היום: היה ממש נחמד, קטעי נסיעה יפים ומזג האוויר היה מעולה, לא יכולנו לצפות למזג אוויר טוב יותר. מסיק הזיתים המאולתר היה משעשע. צר לי על כך שהיו חברים שלא הגיעו מסיבות שונות, ארגוניות וחוסר יכולת. אני מקווה שלטיולים הבאים נלמד כולנו ונוכל להוציא טיולים טובים יותר. תמונות יועלו בהמשך. בברכה, רענן.
|
|
|
#5 |
|
מנהל
|
היי
בהמשך לדבריו של רענן הפקתי לקחים על כל המשתמע מכך .
חלק מאלה שהגיעו הסכימו איתי שיש לעשות טיול אחת לחודש . לכן הטיול הבא שאני אזום יהיה מאורגן הרבה יותר ומתחייב לתקן כל הטעויות שנעשו היום. אני שוב חוזר ומתנצל בפני אלה שהגיעו ב 10 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אחת לחודש זה צפוף מדי, לדעתי.
חודשיים נשמע סביר. רענן.
|
|
|
#7 |
|
מנהל
|
היי
מקובל בהחלט.
פעם בחודשיים |
|
|
|
|
|
#8 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הטיול שהיה היום הוא הטיול הטוב ביותר שהיה למועדון אי פעם.
תודה ענקית לצביקה על ארגון הטיול המעולה הזה, פשוט אין מילים! תודה לכל החברים שטרחו והגיעו לטיול, שמחתי להכיר את כולכם. גיא. נערך לאחרונה על ידי stio : 10-11-07 ב 17:12. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד