![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
צטט:
יש לך רעיון איך ניתן לבדוק עם התרמוסטט תקין מבלי לפרק אותו? |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
GSK:
לדעתי עשית בדיקה - הטרמוסטט נשמע שלא תקין. גם בימי חורף קרים חום המנוע אצלי בפונטו לא יורד לרבע בזמן הירידות. אולי יורד שני קווים אבל בטח לא ממש לרבע. שאתה מתניע את הרכב והמנוע קר לחלוטין אז אם הטרמוסטט תקין שתיגע בצינור השחור שמוביל מים מהמנוע לרדיאטור (בצד ימין שאתה עומד מול המנוע) אז הצינור יהיה קר לגמרי למשך 1-3 דקות לאחר ההתנעה כי הטרמוסטט סגור. שהטרמוסטט קרוע אז לאחר ההתנעה תרגיש תוך שניות ספורות שהצינור מתחיל להתחמם. זה לא תקין. התיקון בכלל לא מסובך ולא מאוד יקר. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
פיליפ אתה יכול להיות רגוע לגמרי זהו מצב תקין לחלוטין ב Hgt הרכב הזה קצת שונה מפונטו ספייס רגיל יש מצבים בחורף שמחוג החום לא מגיע לאמצע בכלל.
ויש מצבים שמחוג החום גם יורד מתחת לרבע הסיבה היא שה HGT מותאם לארצות חמות ויש לו רדיאטור מוגדל ושני מאווררים שמקררים מאוד בקיץ אבל בחורף זה הופך לחיסרון.כשהגיעו הדגמים הראשונים של ה HGT חשבו במרכזי שיש בעיה עם התרמוסטטים אחרי בדיקה עם היצרן נתקבלה תשובה שהערכים האלה ביום קר הם תקינים. היתה גם בדיקה עם דגם אחד של HGT שהגיע לנסיון לארץ עם רדיאטור קטן יותר ומאוורר אחד זה דגם שמותאם לארצות יותר קרות נסעו עלו קצת לבדיקה אבל ביום חם הוא התחמם ושעון החום הגיע לשלושת רבעי לכן פסלו את הדגם הזה. יש יתרונות וחסרונות לרדיאטור הגדול ב HGT אבל היתרון עולה על החיסרון במקרה הזה. דרך אגב בHGT התרמוסטט נפתח פתיחה מלאה ב 88 מעלות. שביום קר מאוד קשה לו להגיע לפתיחה מלאה ביחוד בנסיעה מחוץ לעיר. נערך לאחרונה על ידי orenhazan : 21-10-07 ב 06:45. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
אורן, אלפי תודות.
|
![]() |