![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
איך באמת אני יכול לבדוק את הדברים האלו לבד?
לדעתי אין לי מזגן מקורי, איפה אם כך נמצא מאוורר המזגן? |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
האם חסר לך נוזל קירור?
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
לא לא.. אין בעיה כזו... יש רדיאטור חדש באוטו הוחלף לפני חודשיים, אפילו טיפה לא יוצאת מהאוטו ואני בודק מידי שבוע...
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
חבל על הזמן תקנה יוניט 40 שקלים חדש ... (גם אם זה לא זה זה לא הימור יקר ) ובמקרה הגרוע מאורר לא יכול להיות משהו אחר .
אם אתה רוצה להתעקש להוכיח את הבעיה תתחבר למאורר ותראה אם במהלך הניתוק בטמ"פ גבוהה הוא מקבל מתח אם כן אז המאורר דפוק אם לא אז היוניט מאוד פשוט .. בהצלחה עמית |
|
|
#5 |
|
Guest
|
כן זה מה שאני יעשה היום.
תודה. |
|
|
#6 |
|
Guest
|
תוספת קטנה - בפיאט יש קונטקטורים (מחברי שקע תקע) למאווררים שמתחממים ומפסיקים את המאוורר לסירוגין , מגעים רופפים במאוורר שיגעו אותי בעבר , עד שהלחמתי חיבורים עבים ויציבים תמו כל צרותי , והמאוורר עובד כמו שעון , שווה בדיקה .
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
למה סתם לרוץ ולהחליף חלקים ללא צורך
פיאט אונו רכב כל כך פשוט וכל כך גאוני
יש 3 מצבי חום תקינים 1.נסיעה עירונית,איטית הכוללת פקקים ועצירות תכופות- מד החום קבוע על קו האמצע או קו אחד משמאלו 2.נסיעה מהירה-בין עירונית ובמיוחד במהירות האופטימלית לרכב- מד החום על רבע בול 3.נסיעה מהירה עם מזגן (לא מקורי-רסקור זל) - מד החום על קו אחד מעבר לקו הרבע לא מכיר את האפיון שלה עם מזגן מקורי. המאוורר לא עובד ברציפות גם כאשר הטמפרטורה קבועה על החצי המטרה שלו שהטמפרטורה לא תעלה ע"י קירור המים ולכן מתוכנן לעבודה מתוזמנת לפרקי זמן קבועים וקצרים המנוע לא צריך להיות קר ד"א, בכל הרכבים החדשים מד הטמפרטורה במצב נורמלי בכל שלב של הנסיעה הנו על החצי במידה ומד הטמפרטורה בפיאט אונו עובר את החצי יותר מקו מדיד אחד במהלך נסיעה/עצירה יש לך תקלה באחד הרכיבים (יוניט/מאוורר/נזילה וכו') אם לא- הכל בסדר וכמובן לפני הכל- לבדוק מים באופן קבוע מדי כמה ימים במיוחד בימים אלו (חםםם) שבת שלום |
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Re: למה סתם לרוץ ולהחליף חלקים ללא צורך
צטט:
|
|
|
|