![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
הזמנה למוזיאון אגד
ביום שישי הקרוב בשעה 10:00 כולם כולם מוזמנים לבוא לביקור במוזיאון אגד.
(מוזיאון הרכב ההסטורי של אגד) הסבר למי שמעונין להגיע: יש לנסוע בכביש מ"ס 20 (כביש איילון) לרדת במחלף קוממיות לכיוון חולון. פניה ראשונה ימינה מיד אחרי שעולים לכיוון חולון (הפניה עם תחנת הדלק) עד שבצד ימין יש חניון של אגד (החניון הראשון של דן ואחרי זה זה של אגד) . אומרים לשומר שאתם למוזיאון אגד והוא כבר יפתח לכם את השער ויכוון אותכם. במקום 60 אוטובוסים משנות ה 30 ועד היום (טופולוב,שוסון,קומותיים,משוריין,דאף,סקאניה,ליילנד, פיאט) בקיצור כולכם מוזמנים ביום שישי הקרוב בשעה 10:00 למוזיאון אגד. אני אהיה שם ומבטיח לצלם את כל מי שיגיע ![]() במקום יש מים קרים. |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
הייתי שם בילדותי ונהניתי מאוד.
המוזיאון עדיין תחת קורת השמיים? אני לא חושב שמזג האוויר מיטיב עם האוטובוסים הקלאסיים. מה מיוחד ביום שישי אגב? האם צפויה הפתעה?
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
מוזאון אגד
אני אהיה שם, אבל זה לא נחשב בכלל כהפתעה.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
סבבה אני אשתדל לבוא!
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
ועל אל תישכח להביא תמונה אוטובוס עשוי מפיאט כדי שנעניין בה על איך היא נראית ככה....
למען אמת לראשונה מזה ממך אני שומע אוטובוס מפיאט.... |
|
|
#6 |
|
Guest
|
אם אני זוכר טוב, האוטובוס של פיאט המוצג במוזיאון אגד הוא יחיד במינו בישראל ונועד להסיע נוסעים בירושלים העתיקה, שסטאותיה נפתחו לנו אחרי מלחמת ששת הימים.
חוץ מזה, היום אוטובוסים של פיאט הם חזיון נפוץ - מיניבוס מאוד פופולרי על בסיס דוקאטו בחברת קווים. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד