![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
הכל פלסטיק! ופלסטיק ברמה הכי נמוכה שיש.....מקרקש לא נעים במגע!
מנוע חלש חלש ושוב פעם חלש! ממש לא נותן תחושה נעימה בנסיעה. לי יש ELX 2002 והיא עולה על הגרנדה בכל פרמטר....חוץ מהעיצוב היפה שלה! אהה נכון יש לה אחלה מראות ושדה ראיה.....זהו שחרון |
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
אז איך אתם מסבירים את מכירות הרכב הנ"ל באירופה אם מדובר ב"זבל" של אוטו?
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
בארופה זה מגיע בגרסות המפוארות ובמחיר אטרקטיבי יותר כניראה.
שחרון |
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
אם כבר העלת את הספייס אז לדעתי זה הרכב שיש לו עיצוב אחד היפים !!!!
פנסים הכי יפים שיש אם פרוג'קטור ולא רפלקטור רכב ממש ממש לטעמי !! ושלא נדבר על הHGT ו"האברת ' " |
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
אמממ
הכי נמכר באירופה יכול להיות... אבל לא בהכרח הכי טוב.
קח למשל דוגמא בארץ את היונדאי גטס זה זבל (סליחה תיקון המיץ של הזבל) של אוטו. ויש אותו פה כמו מים. אתם רוצים להגיד לי שהפונטו לא יותר מרווחת, חסכונית, יפה, בטיחותית, מאובזרת ונוחה מהגטס? אבל דוגרי יש יותר גטס למה לא יודע. אנשים קונים אז מה. אם אתה קונה רכב חדש אף אחד לא יכול לבחור בשבילך לך קח נסיעות מבחן. חוץ מזה באירופה עדיין אוהבים תיבה ידנית פה כבר שכחו מה זה. |
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
אירופה וישראל
בישראל אוהבים הילוכים אוטומטיים ואח"כ כשזה מתקלקל וצריך לשלם כמה אלפי ש"ח לתיקון אז בוכים ומיללים והמכונית הבאה שקונים.... שוב אוטומטית.
כפי שכתבתי קודם, הארופאיים מפגרים ולא מבינים ברכב בכלל ורק הישראלים יודעים ומבינים טוב יותר. בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#17 | |
|
Guest
|
Re: אמממ
צטט:
אם פיאט היתה נותנת מחיר תחרותי בזמנו על הפונטו ספייס, אני מאמין שציי הרכב היו קונות פיאט. אחרי הכל, מיום הקניה של הרכב ע"י חברת ההשכרה/ הליסינג חולפות 3 שנים או 150,000 ק"מ (המוקדם מבניהם) עד שהרכב יימכר ללקוח הפרטי בהנחה משמעותית. |
|
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
אני הייתי הולך על הפנדה. רצוי ידנית
![]() האוטו מדהים לדעתי. לגבי הגרנדה פונטו, היא אכן קצת מקרקשת, והתיבה הרובוטית לא מהנה בכלל. |
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד