![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
האם ניתן לייבא לארץ אונו טורבו?
האם באופן תיאורטי ניתן לייבא לארץ פיאט אונו טורבו מאירופה?
(שכן על פי כמות הרכבים השונים שמגיעים לארץ בייבוא אישי בדרך האוויר אולי אפשר) ואם כן כיצד אני עושה זאת? הבחנתי באתרים אירופאים במחיר אונו טורבו באירופה זול יחסית. |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
יבוא רכב
ניתן לייבא ארצה רק רכב בן שנתיים או רכב לאחר גיל 30 שנים כשהוא כבר בהגדרת רכב אספנות.
בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
למה לייבא?
לדעתי תחפש בארץ יש מספיק כאלה שעוד נשארו ובאותו מחיר של ייבוא תוכל באמת להביא מנוע וגיר חדשים.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
צביקה ידידי
חלום להביא לארץ אונו טורבו(הכוונה שלי ל Mk1 ). בישראל, אם כבר מצאת אחת, ההשקעה בה תהיה רבה. וכמובן שעדיפות לאיטלקיה "טרייה" יחסית ששמורה במצב חדש. ויש כאלה באיטליה. לאחרונה הייתי בתערוכת ג'נבה(שוויץ). ולהפתעתי עברה מולי פיאט אונו טורבו Mk1 לבנה כחדשה. חבר שלי שנכח במפגש הפיאט באיקאה (בעל פיאט קופה טורבו 20V). המבקר תכופות באיטליה, מספר כי הוא נתקל בכמה אקזמפלריות. אך הבעיה היא, שאי אפשר לייבאן לארץ בדרך החוקית. וממש חבל. כיום יש באמתחתו בנוסף לקופה, פיאט 127 ספורט 1050 שנת 1980. דווקא אותה הוא מצא בישראל(למרות שמסתובבות כאלה שמורות באיטליה). הוא יד שניה(רכש אותה מהיד הראשונה ששמר אותה 26 שנה). אני גם נמצא בשלבי חיפוש אחר פיאט אונו טורבו Mk1 . בהצלחה לנו. |
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד