![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
רעיון יפה מאוד
גם אני אשמח אם תפרסם מדריך בנושא,איפה קנית את הלדים ומה זה המשטח הזה שהלבשת את הלדים עליו?
|
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
את הלדים הזמנתי מחו"ל ממפעל ללדים בהונגקונג . בחורנחמד ששירת אותי נאמנה . הלוח הוא לוח עבודה רגיל שניתן לקנות בכל חנות אלקטרוניקה . זה נקרא לוח vero . הוא נוח כי עושים סימן עם סכין יפני ואז שוברים . אז קל ליצור חתיכות בגדלים רצויים .
אני אצרף מדריך במהלך השבוע . עמית |
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
אחד הדברים היפים שראיתי!!! פשוט מדהים!!!
נ.ב. אתה ויגאל גרים באותו יישוב? או שאתם סתם מכירים? כי אני רואה שאתם תמיד ביחד [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]. |
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח גרים יישוב אחד ליד השני !
פחות מ-7-8 דקות נסיעה (לנהוג כמו משוגע) [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח |
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח גרים יישוב אחד ליד השני !
פחות מ-7-8 דקות נסיעה |
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
התוצאה נראת מצויין...אבל כמה שאלות
האם עוצמת האור שמתקבלת שווה לעוצמות הקבועות בחוק? והאם הרכב יוכל לעבור "טסט" בלי בעיות מיוחדות ? כמה וואט מתוכנן לאור חניה , וכמה לאיתות או בלמים / רוורס ? |
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
הרכב יעבור טסט כמו גדול !
הוואט באור חניה היינו 5W וברקס/רוורס 21W ואיתותים כנ"ל |
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
את האור קשה למדוד אכן הייתי צריך לשים כמות גדולה יותר של לדים באורות הבלם ומעט לדים באורות חניה ורוורס .אני לא מאמין שבטסט יוכלו לבדוק את עוצמת האור בפנס . אבל זה נדלק בצורה יפה וחזקה .
אני מניח שלא תהיה בעיה. עמית |
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] פיתרון אולי קצת של ערסים, אבל תשים גרביונים על הבקליות וזה יחליש... [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח אני גם עשיתי מין השחרה כזו מגרביונים ויצא ממשששששש יפההה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]...
אצלי לא עשיתי כהה מאוד... האור נחלש אולי בממש טיפה. אלי |
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
עמית אם תוכל לעשות גם פרוקייט לפונטו וזה יהיה נהדר !
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד