![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
רעש חריקה בזמן הילוך פארקינג, בפונטו ספייס
שלום לכולם, יש לי פונטו ספייס 2004 דינמיק 16V גיר רציף. כשאני מתניע את האוטו, במצב parking יש רעש חזק של חריקה, כשאני מעביר לרוורס הוא נעלם, כשאני מעביר לניוטרל הוא חוזר, וכשאני מעביר לדרייב הוא שוב נעלם. נדלקה לי גם הנורה של geerbox failed. אציין שלא קרה שום דבר מכין לזה, ממש פתאום בבוקר זה קרה לי בלי סימנים מוקדמים. לא נסעתי מאז שגיליתי את זה.
האוטו נוסע(לפחות כמה מטרים לפי מה שבדקתי). מישהו מכיר את התקלה? אני מודה שלא החלפתי שמן גיר לפחות שנתיים וחצי, למרות שהאוטו כמעט ולא נוסע, קילומטראז מאוד נמוך. בנוסף הבעלים הקודמים כבר החליפו גיר שהלך (לפני כמה שנים בערך) ואמרו לי שזה עלה בסביבות 5-6 אלפים. יכול להיות שזה רק להחליף שמן גיר? תודה מראש לעונים! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
זה נראה לא טוב..
ניסיתי לנסוע עכשיו והאוטו אמנם זז אבל ממש רועד. אני לא הייתי מהמר שהוא יגיע למוסך ככה. השאלה היא לאן אני גורר את האוטו, האם יש למישהו המלצה על מוסך שמבין בגיר פיאט רציף? עדיפות לאיזור ראשון לציון..תודה ונקווה לבשורות טובות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת גיר רציף
לפני הגרירה, דבר עם חיים ב"מוסך פיאט שמשון" שכאן:
http://musach.co.il/details.asp?id=60 בהצלחה ובברכה - רפי לין
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
דיברתי איתו והוא כמובן אמר לי לגרור אליו.
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת הגיר הרציף
בדוק גם עם שלמה במוסך פיאטון, טל' 03-6878378 אם כי מאוד יתכן שאף אחד לא יוכל
לתת לך מחיר מראש. נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו. בהצלחה ובברכה - רפי לין
![]() |
#6 |
Junior Member
|
חזרתי לעדכן..
טוב עברו כבר כמעט שבועיים מאז שטיפלתי בבעיה. הלכתי למוסך פיאטון, בעקבות המלצות מהפורום כאן. פגשתי את שלמה, הסביר לי שצריך להחליף גיר. הוא הציע לי גיר משופץ בעלות של 3000 ועל 1000 עבודה. סגרתי איתו על 5000 כולל מעמ ושמן גיר חדש. הוא לא הסתפק בזה והודיע לי שיש לי הרבה בוץ ברדיאטור והאוטו מתחמם, אז הוא תיקן לי גם את זה והחליף שם כמה צינורות פלוס ניקיון של הרדיאטור. התענוג הזה עלה לי עוד 1000 כולל מעמ. סך הכל האוטו נוסע מצוין מאז, אני מתלבט ביני לבין עצמי אם למכור אותו, בן 12 כבר ואם הוא יעשה לי עוד תקלות מהסוג הזה אין לי כסף לזה..
משהו שגיליתי אחרי שיצאתי משם, הוא שאולי אופי הנסיעות שלי גרם להצטברות של הלכלוך בשסתומים ואולי אפילו התקלה בגיר קשורה לנסיעות שלי. אסביר, אני לא מרבה להשתמש באוטו עקב קירבה לרכבת, ככה שהרבה נסיעות שלי פשוט כללו נסיעה של קילומטר ברכב הלוך וחזור בערב. שאר הנסיעות גם קצרות בתוך העיר ומעט מאוד נסיעות בינעירוניות. הבנתי שנסיעות קצרות גורמות לבלאי בהרבה חלקים, ואולי זה פגע בתפקוד של שמן הגיר או שזה גרם להצטברות של פיח במנוע.. זהו בגדול אם מישהו רוצה לשאול הוא מוזמן(: |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בעיה, רעידות בזמן העברת הילוך | kats.peteril | בעלי מקצוע | 0 | 01-12-12 17:21 |
רעידות בזמן בלימה ועמידה בזמן שהאורות דולקים | שלומי מ | פונטו - טכני | 2 | 13-10-10 22:56 |
ספייס - הילוך אחורי + מים בפנס הקדמי (נערך) | shaked | פונטו - טכני | 5 | 06-01-08 01:24 |
ספייס SX - רעידות בזמן עצירה | פורום הגראז' | 3 | 25-04-07 23:10 | |
חריקות בזמן סיבוב הגה בפונטו ספייס 2003 | פורום הגראז' | 3 | 10-04-07 17:51 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד