![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס
|
טוב אז ככה, קודם כל תודה רפי ודוד על התשובות. רפי עוד לפני שרשמתי את הפניה שוטטתי ב
טוב אז ככה,
קודם כל תודה רפי ודוד על התשובות. רפי עוד לפני שרשמתי את הפניה שוטטתי ברשת ומצאתי את התרשימים שלך ובאמת ראיתי שלאורות החניה אין ממסר אבל בכל זאת דפקתי על הממסרים וגם הוצאתי את הממסרים הקשורים לאורות הגבוהים והנמוכים אבל הדבר לא עזר. כמו כן בדקתי את עניין הנצרה ובדקתי שהיא לא נתפסה או משהו כזה אבל היא עובדת יפה והדבר גם לא פתר את הנושא. הבוקר שוב נאלצתי להניע עם כבלים ופניתי לחשמלאי ליד מקום העבודה שלי שבדק את המצבר ואמר שהוא גמור ואפילו לא ידע כיצד לגשת לבעיה שלי עם הרדיו והאורות חניה אך הוא מסר לי כי יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שהמצבר לא תקין ועדיף שאני יחליף את המצבר ואראה אם הבעיה נפתרת ובמידה ולא אז הוא יבדוק ממה נובעת הבעיה וכדי מאוד שאני יחליף את המצבר על מנת שלא יגרם נזק נוסף מההנעות עם הכבלים. שמעתי להצעתו והחלפתי את המצבר מהפחד באמת שלא יגרם לי נזק נוסף והדבר כמובן שלא פתר את הבעיה. אני יקפוץ מחר לחשמלאי אחר כהקודם לא נראה לי , ד"א יש למישהו המלצה לחשמלאי מומלץ באזור חיפה והקריות אפילו עכו (עדיפות לקריות). *** יש למישהו רעיון נוסף לפני שאני הולך לחשמלאי ? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מישהו פה רמז על מחשב רכב ?
תנסה לעשות ריסט למחשב ע"י ההוצאת קוטב המינוס מהמצבר וחיבור לפלוס (מקצר מה שנקרא) המתן כמה דקות חבר את הקוטב ואז תבדוק כמובן שהוצא מפתח מהסויץ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס
|
אז הלכתי לכמה מוסכים מורשים של פיאט שאמרו שזה עבודה מורכבת וכולי (בלבולי מוח) ושאין להם זמן ביום שישי לבדוק .
עד שלבסוף ראיתי שבתגובה של רפי ליין יש לינק למוסכים מומלצים והלכתי לחשמלאי בשם טכנו אור בקרית חיים שפתר לי את הבעיה בדקה וחצי ! פשוט היה חוט שהשתחרר מהרדיו דיסק וגרם לקצר בכל פעם שהדלקנו אותו. לקח 100₪ וזה לדעתי מחיר ממש הוגן ! רק בגלל זה אני לא אוהב ללכת למוסכים מורשים. בכל אופן תודה לכל מי שניסה לעזור ושיהיה שבת שלום |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |