![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אל תבנה את הגג לפני היסודות
תדבר תתאם עם דוד פגישה כדי שהוא יוכל לאתר לך את מקור הנזילה
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צודק, אכן התבלבלתי בינך לבין חבר פורום אחר, שדיברתם על אותה הבעיה.
![]() שלחתי לו את המס' וקבענו ליום ראשון. דוד
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
|
אבל מה איתי דוד?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
אני מיד שולח גם לך.
![]() דוד.
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
פנו אלי 3 חברי פורום לתיקון המזגן. האמת שהתבלבלתי בין השמות.
![]() אחד מהם תיקנתי אתמול, החלפנו נגד מהירות, וקום גז. בבדיקת יציאת האוויר עם תרמומטר לפני הביצוע על מהירות 4 שרק היא עבדה, התגלה שאין מספיק קירור. למרות שחבר הפורום טען שיש. היה 12 מעלות. לאחר התיקון הקור הגיע ל-6.5. חברים, חבל לנסוע עם מזגן כאשר הוא לא מקרר כראוי. הדבר מביא לבזבוז בעבודת המזגן ולהאריך את הזמן לקירור הרכב. גם במזגן שנראה לכאורה בסדר יש לבדוק מידי פעם עם תרמומטר ביציאת האוויר. loki2d (חנן) צלצלתי אליך היום כמה פעמים ואתה לא זמין. רציתי לומר לך שלא תבוא מחר, אלא בשישי בבוקר. צור קשר ואשר את קבלת ההודעה. דוד.
|
|
|
|
#16 | |
|
Senior Member
|
צטט:
בבדיקת התגלה שיש דליפה במזגן. השעון הראה במצב תנוחה כ-20 PSI. העמדתי בפניו שתי אפשרויות: א. למלא גז שיחזיק עד לשנה הבאה. ב. לבדוק ולתקן את הדליפה. אמר הרבה דיברי שבח על מוסך שמשון, כאשר באותה העת אני חושב לעצמי, "אז למה בא אליי". שאל שאלות בקשר למיומנות של המוסך. אמרתי שזה לא מתאים לי לדבר על כך. רק דבר אחד אמרתי לו, שאני לא הייתי אומר לו שיצטרך למלא גז "רק בכל כמה שנים". ואם כבר גילו דליפה מהמעבה, למה לא תיקנו. על זה לא ענה לי. לסיכום, מילאתי לו גז ביצעתי לו שטיפת מעבה בחומר. כיוונתי ל-6 מעלות בטורים ובסרק 7.5. לגבי השטיפה שאל, למה במוסך לא שטפו לי את המעבה, תשאל אותם אמרתי לו. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 16-08-15 ב 18:00. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| דליפה במזגן |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תיקון דליפה במזגן - פונטו ספייס. | davidmzr | פונטו - טכני | 8 | 12-08-14 13:23 |
| דליפה של מים (?) חייב את עזרתכם לפני פנייה לזגג | syn | פונטו - טכני | 5 | 10-12-13 22:42 |
| מערכת מיזוג לא עובדת - דליפה מהמעבה | Piposh | פונטו - טכני | 14 | 01-03-12 21:05 |
| דליפה גז נסתרת מהמזגן - פונטו HGT | גיא .ב | פונטו - טכני | 5 | 23-08-10 19:48 |
| שלום. (דליפה במזגן של לנצ'יה דדרה) | Speed King | שאר הדגמים - טכני | 7 | 15-06-10 16:28 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד