![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
יש אפשרות ?
הרי כל בעל HGT יאמר שההגה החשמלי לא ממש להיט לא מבחינת אמינות או תקשורת לכביש .האמת נמאס לי הפעם עובד כמו שצריך ופעמיים לא .
יש אפשרות להפוך אותו להגה הידראולי ? שבטח יתקשר פי מאה מהחשמלי . אם כן אז איך עושים את זה ?
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תיאורטית אפשר. מעשית יעלה לך ערימה של כסף.
המנוע של התגבור החשמלי יושב ממש על מוט ההגה, מתחת לגלגל, קרוב אליך. נניח שתבטל אותו. שינוי למשאבה הידראולית יצריך את הדברים הבאים, כולם בתא המנוע (אתה לא רוצה נוזל ATF מטפטך לך על הרגליים בתוך תא הנוסעים): הח' מסרק הגה, בהנחה שתייצר בעצמך דבר כזה, או שתמצא משהו דומה דיו כדי שיתאים לתושבות ובגדלים של הפונטו. הוספת משאבה הידראולית ותושבת מתאימה שתצטרך לייצר במיוחד, שינוי מערך הרצועות הקיים (אלטרנטור/מדחס וכו'). הוספת צנרת הידראולית ומיכל עודפים למעבר נוזל ההגה (ATF) מהמשאבה למסרק וחזרה. בסוף היום (ואחרי פחות כ-20,000 ש"ח בכיס), תמצא את עצמך עם רכב ששווה אלפי שקלים בודדים (יחסית), שילדה בינונית (שוב, יחסית, הפונטו מעולם לא נחשבה למשהו יוצא דופן, אפילו בגרסת HGT) וצורך להתחיל לכייל את כל מערכת ההגה/מתלים בנסיון לשפר את ההיגוי. כמובן שאם יש דגם של פונטו מתוגבר הידראולית (לא מכיר, מעולם לא טרחתי לברר), הרי שהעלויות יירדו בצורה דרסטית ותצטרך רק לבצע התקנה של הכל. להמשיך? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
נראה לי שבאמת חבל על הזמן והכסף אני אחליף את הממסרים על מוט ההגה וזה .
אני לא יודע איזה וכמה HGT אתה מכיר ? את שלי יכולתי פעמיים בחודש האחרון למכור באיזור ה30 אלף אפילו פלוס .לשני אנשים שונים .אבל יש לי חולשה רצינית אליה בטוח שאם ארצה למכור ואפרסם מודעה יציעו לי חצי {מרפי עם החוק המטומטם שלו }..זו לא עוד איזה HGT יד עשר שמורכבת מארבע מכוניות שונות .לא מאמין שיש עוד אחת כזאת בארץ .
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אתה יכול לבטל את הההגה החשמלי אם אני לא טועה ואז יהיה לך הגה שצריך כוח
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
הגה כח מבוטל (בלי קשר לשיטת התגבור שלו) הוא קשה מדי לתמרוני חנייה, זאת עקב יחס העברה פחות מאשר הגה שמראש תוכנן לעבוד ללא תגבור.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
נערך לאחרונה על ידי מאפיונר : 12-03-15 ב 15:24. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
02 ברישיון באותה משפחה ? 139 אלף קמ אמיתיים ? {אצלי יותר מ 6 שנים } עבודת צבע כללי של שבועיים וחצי. שלוש שכבות צבע ,ארבע שכבות לכה . צבע ולכה PPG מקורי של פרארי {Rosso Scuderia PPG Fer. 323} תנסה לדמיין את המחיר .יש עוד אחת כזאת שאתה מכיר ? שלח תמונה .
only the turbo guys have the ability to disappear נערך לאחרונה על ידי turbo guy : 12-03-15 ב 16:46. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
יד שניה 101000 קילומטר אמיתיים צבע מקורי מעולה שנת 2002 הרכב בבעלותי 4 שנים זאת הhgt שלי זה שהוצאת המון כסף על צבע חדש לא מעלה את המחירון של הרכב שלך....
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
צטט:
קודם כל שלי 2001 .. זה שהוצאתי הרבה כסף גרם לזה שקיבלתי הצעות של מעל 30 אלף .. ולא רק על צבע הוצאתי .הכל אצלי חדש .. איכות הצבע המקורי בפיאט מהשנים האלה שווה לתחת ..הלכה היתה נשרפת כבר אחרי שלוש אבע שנים .אם לא צבעת את הרכב, או שבעלים הקודם צבע אין מצב שהצבע שלך במצב של 100% אלה אם הרכב שלך גר בבונקר מאז הקניה ולא עבר שום תיקון צבע .
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
עוד שניה תיקחו סרגל ותלכו לשירותים להשוות גודל...
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למה אין אפשרות לערוך הודעות? | אתר המועדון | 3 | 12-01-13 09:20 | |
| ניקוי מזרק בפיאט אונו יש אפשרות? | uno1.4 | אונו - טכני | 1 | 27-08-11 09:47 |
| יש אפשרות להפוך את ה8V ל16V ? | -אודי- | פונטו - טכני | 6 | 02-01-11 23:10 |
| האם יש אפשרות להחליף כנף בפונטו | kadosh1 | שיפורים וקוסמטיקה | 8 | 12-07-09 19:46 |
| האם יש אפשרות לשים בפונטו את מה שבתמונה | kadosh1 | שיפורים וקוסמטיקה | 17 | 12-06-09 12:24 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד