![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#9 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: punto elx
|
נראה טוב כל הכבוד על ההשקעה.
אני בעלים של דגם ELX ידני 2001 כבר 3 וחצי שנים. קניתי את הרכב עם 77,000 וכרגע הוא באזור ה115,000-120,000. לא זוכר מחירים אבל את הטיפולים די טוב. (נעשה טיפול לאוטו חודשיים לפני הקניה לפי חשבונית ממסוך מורשה) 1)קניתי את הרכב עם ברקסים גמורים, צלחות ורפידות הוחלפו. 2)הוחלפו צמיגים למישלן במידה המקורית כל ה4 צמיגים 1600 ש"ח. 3)(בנקודת זמן הזאת הרכב אצלי שנה)עשיתי שטות שעלתה לי ביוקר, הורדתי לפני פניה ברמזור(בין עירוני בלילה) להילוך 3 במהירות של 100-120 בערך שמעתי קנאק די רציני אבל המשכתי כרגיל וככה גם האוטו. במשך חודשיים המצב הדרדר עד שהיתי צריך ללכת למוסך. הותן גיר בעלות 1800 ועוד כמה חלקי גומי שקשורים במתלים וציריות מקדימה, סך הכל 2200 כולל עבודה. יש לציין שהיתי מיודד עם בעל המוסך ועשיתי בשבילו כמה דברים קטנים. 4)חצי שנה אחרי הגיר ניגשתי לטיפול, חלקים באו איתי, הכל מקורי, שמן 5/40 סינטטי מלא של LM, תוסף. 5)(הרכב אצלי שנתיים וחצי)עוד טיפול והחלפת ברסים. הפעם גם טיימינג ועוד כל מני גומיות. לצערי לא באתי עם חלקים שלי מבלד הפברפלו ובאזור המוסך היו רק חלופיים, לא סיני אז החלטתי לזרום עם זה. לא יודע אם זאת היתה טעות אבל רצועת הטיימינג היתה במצב ממש טוב, ללא סדקים בכלל ולא יבשה בכלל. 6)אחרי שבועיים הגעתי להוריד חלודה מהגג וצבע כמובן, היתי קצר בכסף וידעתי שאני אשלם על זה אבל פחדתי שזה יהפוך לגרוע הרבה יותר. 600 ש"ח בערך והחזיק לי שנה וחצי כמעט. הופיע בועה קטנה של חלודה לפני חודיים. עוד שבועיים-שלוש טסט - הרכב אצלי 3.5 שנים וצריך לטפל במה שצריך. 7)מתכנן להחליף צמיגים הפעם למידה 185/60/14 במקום 165/70/14 והחלטתי להרכיב 4 פאלקונים 912 בעלות 1000 לכל הארבעה. עברתי כ40 אלף עם המישלן ואין לי משהו יותר מדי טוב או רע להגיד עליהם. אני אומנם נוסע די אגרסיבי בפניות אבל גם לא משהו קיצוני ובלי פרפורים וכל מני שטויות והם פשוט עם סדקים קטנים בדפנות ועל הסוליה עצמה, למרות שהוא לא יבש כל כך ובפנצריה המליצו לי לחכות לאחרי החורף אני מחליף. 9)יש רעש מצד ימין שממש מזכיר שריקה של ברקס בנסיעה, עדיין מוקדם להחליף ברקסים, האוטו בולם טוב בלי חריקות בדרך כלל ולא מושך לכיוונים. קלאץ בפנים או בחוץ לא משנה. |
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| סיכום שנתיים עם הפונטו 98 שלי | matansab | פונטו - טכני | 2 | 27-06-14 02:12 |
| מחפש נהג בתשלום לשלושה חודשים מאזור רחובות. | davidmzr | אוף טופיק | 2 | 15-03-14 23:57 |
| 4 חודשים עם האונו ! | liorwohl | גלריה | 22 | 17-01-14 19:29 |
| רכב זמני ל-4 חודשים | Hulksmen | אוף טופיק | 1 | 29-11-11 20:14 |
| HGT שלי למכירה עוד 4 חודשים | Bumblebee | פורום המועדון | 38 | 18-07-11 20:03 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד