![]() |
|
![]() |
פיאט אספנות פיאט 500, 127 וכאלו שנעלמות אט אט מהנוף הארץ ישראלי. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: ספיידר
|
פיאט ספיידר 1975
שלום לכולם
ההגה בפיאט שלי קשה שבקושי אפשר לסובב אותו בשתי ידיים האם מישהו יודע מה לעשות? תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
הגה קשה
הרם המכונית באויר, או רק את החלק הקדמי וראה אז אם ההגה עדיין קשה מאוד.
אל תשכח שזה לא הגה כוח. חוסר אויר בצמיגים עלול לגרום שסיבוב ההגה יהיה קשה יותר. אני משער שכוונתך לפיאט 124 ספיידר ולא לפיאט 850 ספיידר. בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat 124 spider, fiat 238
|
ההגה קשה מאד בעמידה או נסיעה איטית מאד.
בד"כ הצמיגים המקוריים הוחלפו לרחבים יותר-גם זה מקשה על ההגה. במערכת ההגה יש אביזר שנקרא IDLER והוא נמצא מצד ימין, הוא אמור להיות מלא בשמן , תפקידו העיקרי ספיגת מהמורות הדרך אך אם הוא לא תקין הוא יכול להקשות על ההיגוי, יש להשיג בחו"ל אביזאי כאלו ללא מנגנון פנימי ככלומר ללא התנגדות כלשהי. מצד שני ניתן לתקן אבל דורש סבלנות ומומחיות. יש בקארספורום מישהו שהסב להגה כוח... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
פיאט ספיידר 1975
ראשית תודה על העצות ומתנצל על הזמן שחלף(שהות ממושכת בחו״ל)
אני נמצא כרגע בעיצומו של פרוייקט שיפוץ מקיף לרכב שבמהלכו אני מתכוון להוסיף מזגן לרכב אשמח לקבל מידע בעיקר על מיקום הקומפרסור ומתקן עבורו כמוכן אשמח לקבל מידע על בעל מקצוע שיודע להתקין מזגן לרכב תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התקנת מזגן לפיאט ספיידר
כיום כבר כמעט שאין מי שמוכן להתקין מזגנים ברכב.
בדוק האפשרויות עם אשר שכאן: www.musach.co.il/details.asp?id=76 הוא מכיר היטב את מכוניות פיאט ועדיין מהבודדים שגם מתקינים מזגנים ברכב. דרך אגב, אני משער שמדובר בספיידר 124 ולא ספיידר 850 ובאיזה מנוע מדובר?. בהצלחה ובברכה - רפי לין
![]() |
#6 |
Junior Member
|
פיאט ספיידר
מדובר בספיידר 124 נפח 1800
|
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
למכירה 5 ג'אנטים מקוריים של פיאט ספיידר 13" | raviv1975 | מכירה | 0 | 21-10-09 10:38 |
מפגש מוצלח של מועדון פיאט, והשקת פיאט 124 ספיידר. | מועדון פיאט ישראל | 50 | 25-05-07 22:24 | |
פיאט בלילה ספיידר שנת ייצור 1934 בתמונה מלפני כ 25 שנים. | פיאט אספנות | 8 | 02-12-06 21:32 | |
שלום יש לי פיאט ספיידר שנת 1070 קבריולט בבית | פיאט אספנות | 2 | 02-12-06 20:28 | |
ברשותי פיאט ספיידר | מועדון פיאט ישראל | 2 | 15-11-05 20:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד