![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
האם הסוללות של הנורות, ניטעות בצל ?.
הזמנתי באיביי 10 נורות לחצר.
בשעה 2 בלילה התעוררתי וראיתי שהם עדיין דולקות. חלק מהם תקועים באדמה בצל. האם הסוללות של הנורות, ניטענות בצל ?. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
שוב שכחתי להכניס את התמונה.
![]() דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
אם אני מבין נכון, מדובר במנורות סולאריות?
הן נטענות גם בצל, אך פחות. חשיפתן לאור בשעות היום טוענת את ה"מצבר" שלהן ובחושך הן מתחילות לפעול (למיטב ידיעתי). אני חושב שיש גם כאלו שידרשו הדלקה - כלומר יטענו ביום וכאשר תעביר אותן למצב ON הן יתחילו להעיר עד אשר יגמר להן החשמל שנטען. כמובן שככל שיחשפו יותר לאור (במקום מואר או באותו מקום בקיץ, כשיש כמות גדולה יותר של אור), כך יאירו יותר בשעות שאין בהן אור. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הנורות האלו יתאימו לפונטו ספייס? | דניאל_חיפה | פונטו - טכני | 1 | 08-12-12 00:47 |
| מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת (מצולם) | mechtech | פונטו - טכני | 4 | 14-11-12 22:38 |
| מכסה של הנורות לא נסגר טוב - HGT | גיא .ב | פונטו - טכני | 15 | 22-11-09 22:55 |
| האם הנורות (קסנון) האלו מתאימות לפונטו דור ראשון? | hatzhaik | פונטו - טכני | 6 | 07-01-08 07:32 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד