![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
|
חברים , נא זכרו שאתם מדברים פה לא על איזה מוסך מדרכה אלא על מוסך מורשה יבואן של פיאט. זה נראה לי כרגע כאילו אתם ממהרים להוציא דיבתו של המוסך...יום שישי הזה אני חוזר למוסך ואני מקווה שהם יטפלו במד המהירות ובמדדי הקילומטר של המחשב. לבינתיים בואו לא נמהר להסיק מסקנות.
צ'ש , לא שילמתי יותר מחמשת אלפים שקלים על שיפוץ סטנדרטי , החלפתי עוד חלקים כמו רדיאטור ובנוסף החלפתי גם רפידות ודיסקים של הבלמים אז לא כלכך מדוייק מה שאתה אומר. כמוכם , גם לי יש ניסיון לא כל כך טוב עם מוסכים אבל לבינתיים המוסך לא נתן לי סיבה לפקפק בו. היחס היה סבלני ואדיב להפליא למרות שחפרתי להם ושאלתי אינספור שאלות. לבינתיים אני בוחר להאמין בטוב ולא ברע. נערך לאחרונה על ידי loki2d : 24-02-14 ב 22:16. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
כל מה שרשמתי הוא מנסיון של ההורים שלי למזלי זה לא קרה לי כי אני מתקן הכל בעצמי
בוולבו 740 שלהם היתה תקלה והרכב נכנס למוסך זה היה באמצע שנות ה90 ויצא עם תקלה והרכב נכבה לאחר שעה נסיעה ככה היתגלה שהרכב יצא עם תקלה במוסך נאמר שהמפלג דפוק זאת אומרת נישבר המחבר של החיישן שמחובר עליו המפלג מורכב מאחורי הראש צמוד לקיר האש ואין כל סיבה שמיתקלה של מזרקי דלק שעליו הוא נכנס שהמפלג ישבר מה שקרה זה שנילקח המפלג לצורך בדיקה ברכב אחר שבו היתה תקלה והם שברו את זה בקיצור ניסו להוציא מההורים של 7000 שח לא פחות על מפלג חדש אחרי דין ודברים העינין נסגר בלי הוצעה של שקל אחד מהכיס של הורי ומאותו יום הרכב לא דרך באותו מוסך מודבר על מוסך מורשה של וולבו התופעה הזו קיימת גם במוסכים שהם אינם מורשי יבואן אלה מורשים למכואנות כללית מטעם משרד התחבורה הכל טלוי ביושרת המוסך ראו הוזהרתם
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
לצערי אתה לא מבין שאין קשר בין החלפת החלקים שכתבת לבין גורם התקלה. אני בספק רב אם אכן הוחלפו, מלבד איזה מחשב שכנראה היה זרוק במוסך שגם הוא נראה תקול. אתה נעול על מה שאמרו לך בטלפון, ובקושי שיכנענו אותך לסור למוסך ולבדוק את הסיפורים. ומה דעתך על זה שאפילו לא עשו נסיעת מבחן ?. שהרי כתבת,"ביציאה הראשונה מהמוסך כשהתחלתי לנסוע הבייתה שמתי לב שמד המהירות לא עובד כמו שצריך ולא עולה מעל ה-20 קמ"ש." לבקשתך אני מיד שולח לך את מס' הנייד שלי. אנסה לעזור לך עד כמה שאפשר. דוד.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
דוד , הם שמו לי את רוב החלקים שהוחלפו בקרטון בתא המטען. הצלחתי להבחין בדיסקים , צינור מים מברזל , חגורת טיימינג , חגורת מנוע , מותחן חגורה , משאבת מים אכולה , את המחשב הישן התקול ועוד כמה דברים. וכמובן שהרדיאטור הוחלף כי החדש מותקן ברכב. את משאבת הדלק התקולה מנהל העבודה הראה לי ושאל אותי אם אני רוצה לקחת אותה ואמרתי לו שאין לי מה לעשות עם זה. אני אצלם בהזדמנות ואראה לכם.
כרגע אני מנסה להבין מהי מהות התקלה...האם יכול להיות שמקורה בסט ההתנעה / במחשב החדשים ? יועץ השירות אמר לי שמד המהירות עובד על חיישן מהירות נפרד ושאין קשר למחשב החדש אבל לי דווקא נראה שזהו הכיוון להסתכל עליו. בקשר לזה שהיו צריכים להבחין בתקלה אני מסכים איתך במאת האחוזים אבל אני לא אקטול אותם במיידי על זה , יכול לקרות. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
הגלגלים שלי: מאזדה 2\פיאט בראבו
|
צטט:
ככל הנראה אין להם מספיק ניסיון, נסה לכוון אותם, יש קשר ישיר בין מחשב המרכב(\בית הפיוזים שמחובר אליו) לבין לוח השעונים, יתכן והוא אינו מתאים. נתקלתי בזה מס' פעמים. לכן אני אומר, יש לבדוק. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
חנן דוד הרגע דיבר איתי ולא כדאי שתבוא הסופש הזה אלה עדיף שתיסגור את כל הקצוות הפתוחים עם המוסך ואז ניראה מה הלאה
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
אהלן חברים , מעט תמונות של חלקים שהוחלפו :
ניתן לראות בתמונות את מצבם הגרוע של החלקים - חגורת מנוע עם חתכים שזמנה קצוב , פלאנג' מים רקוב , משאבת מים רקובה , צינור חלוד בפנוכו ... דרך אגב, בתמונה האחרונה יש בולמים של KYB - אם מישהו רוצה שיבוא לקחת , זה למסירה בחינם אין כסף. נערך לאחרונה על ידי loki2d : 01-03-14 ב 17:16. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
מה מצב הרכב עכשיו? סידרו מה שהיה?
לא זיהיתי את הפינים השבורים במחשב הרכב כמה עלה לך לעשות טיימינג אצלם (מחיר בחלפים רצועה מותחן ומ.מים) והבולמים מעניינים למה הורדת אותם? (: |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הצעת מחיר ראש מנוע פונטו elx | מאפיונר | פונטו - טכני | 12 | 05-03-13 07:51 |
| פונטו ספייס 2001 טיפול 10K - מחיר, המלצה למוסך בשרון ושאלות | assafy | פונטו - טכני | 2 | 31-05-12 22:04 |
| הצעת מחיר לטיפול 80k פונטו דגם אקטואל 2006 | shirant | פונטו - טכני | 12 | 05-10-09 23:53 |
| מחיר הגיוני? פונטו ספייס 2001 | Ron_Dadon | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 17-05-08 16:27 |
| הצעת מחיר להחלפת מנוע | פורום הגראז' | 0 | 28-09-06 19:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד